Crysis Remastered Trilogy bu sonbaharda geliyor

Crysis Remastered Trilogy bu sonbaharda geliyor. Klasik birinci şahıs nişancı oyunu Crysis’in bir remaster’ını yayınladıktan bir yıl sonra Crytek, ana üçlemedeki diğer iki oyunu modern platformlar için optimize ediyor. Geliştirici, Crysis Remastered Trilogy’yi bu sonbaharda PC, PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch’te yayınlayacak. Crytek, oyunların PS5 ve Xbox Series X/S’de “daha da akıcı” çalışacağını söylüyor.

Crysis 2 Remastered ve Crysis 3 Remastered, ilk remaster’a sahip olanlar için ayrı ayrı da piyasaya çıkacak. Crytek, oyunların ve paketin Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One ve Xbox Series X’te “oyunun yeni nesil PS5 ve Xbox Series X/S’de daha da akıcı oynanmasıyla” başlayacağını söyledi.

Crysis Remastered, Nisan 2020’de çıktı. Başlangıçta önümüzdeki Temmuz’da piyasaya çıkacaktı. Ancak bundan önce sızdırılan ekran görüntüleri görsel olarak yetersiz bir oyun gösterdi. Bu yüzden 18 Eylül 2020’de lansman için çizim tahtasına geri gönderildi. Bu arada Crysis Remastered, 23 Temmuz 2020’de Nintendo Switch için çıkış yaptı.


İlginizi Çekebilir: Crysis serisinin yanında Fallout serisini de seviyorsanız bu haber tam size göre!


CRYTEK CRYSIS REMASTERED TRILOGY İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Crytek Salı günü yaptığı açıklamada, Crysis Remastered Trilogy’nin “Saber Interactive ile ortaklaşa optimize edileceği” ifade etti. Ayrıca aynı şekilde ilk oyun CryEngine 5 remastering’ini ele alacak. Sabre Interactive ayrıca 2011’in Halo: Combat Evolved remaster’ının ve 2014’ün Halo: The Master Chief Collection’ın geliştirilmesinde 343 Industries’e yardım etti. 2019’da The Witcher 3: Wild Hunt — Complete Edition’ı Nintendo Switch’e taşıdı.

İlk Crysis 2007’de PC’de ve 2011’de PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkmıştı. Crysis 2, 2013’te Crysis 3’ün yaptığı gibi 2011’de de üç platform için piyasaya geldi. Electronic Arts, üç oyunun da orijinal yayıncısıydı.

8K’ya kadar dokular, hareket bulanıklığı, HDR desteği, çok sayıda ışık ayarı ve gelişmiş parçacık efektleri içeriyor. Crysis Remastered ayrıca Xbox One X ve PS4 Pro’da yazılım tabanlı ışın izleme sunar. Bu nedenle Crytek’in PS5 ve Xbox Series X/S’nin ışın izleme özelliklerinden nasıl yararlandığını ortaya çıkacak.

Exit mobile version