CryEngine ile Yapılan Oyunlar

CryEngine ile yapılan oyunlar mı arıyorsunuz? CryEngine ile geliştirilip oyuncularla buluşturulan en iyi oyunları listeledik.

CryEngine ile Yapılan Oyunlar

CryEngine, Crytek’in oyun sektörüne yaptığı en büyük katkılardan biridir. Bu oyun motoru o kadar gelişmiştir ki onunla oluşturulan görüntülerin ihtişamından gözleri almak kolay olmuyor. CryEngine ile yapılan oyunlar da bu nedenle son derece etkileyicidir.

Oyun motorunu kullanan geliştiriciler, ortaya inanılmaz bir grafik kalitesine sahip oyun koyabilir. Crysis 3 bunun mükemmel bir örneğidir. Tabii ki CryEngine kullanan her oyun Crysis kalitesinde olacağı anlamına gelmiyor fakat bazıları var ki inanılmaz bir oyun deneyimi sunuyor. Bu listede CryEngine kullanan ve her yönden mükemmel olan oyunları sıralayacağız.

CryEngine ile Yapılan Oyunlar Listesi

CryEngine ile geliştirilen video oyunları arasında bunlar yer alıyor. Dilerseniz gelin, bu oyunlar hakkında hızlıca bilgi sahibi olalım.

Far Cry

Her şeyin başladığı yer burasıdır. Küçük sayılabilecek bir geliştirici ekibi, o zamanın son teknoloji oyun motorlarına sahip FPS devleri ile rekabet etmek için yola çıktı. Far Cry’ın 2004’te birinci şahıs nişancı türünün nasıl en önemli örneklerinden biri hâline geldiğini söylemeye gerek yoktur. Far Cry, o dönem diğer oyunların çoğuna göre zamanın ötesindeydi.

Crysis

Crytek, Far Cry’ın grafik kalitesini bir üst seviyeye çıkardı. O zamanlar üst düzey sistemler bile oyunu çalıştırmakta zorlanıyordu. Oyun, üst düzey oyun bilgisayarları için bir performans ölçütü hâline geldi.

Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance, CryEngine için önemli bir gelişmedir çünkü bu oyun motorunu seçen sadece birkaç rol yapma oyunundan bir tanesidir. Rol yapma oyunu seven oyuncular, CryEngine sayesinde söz konusu en etkileyici simülasyon oyunlarından biri ile buluştu.

Oyun benzersiz bir savaş sistemine sahipti ve oyuncuları ekrana bağlayan bir sürü ayrıntı ile keyifli vakit geçirmek daha çok kolaylaştı.

Wolcen: Lords Of Mayhem

Wolcen: Lords of Mayhen, CryEngine ile geliştirilmiş başka bir oyunudur. Bu aynı zamanda oyun motoru ile yapılan ilklerden biridir. Diablo ile çok benzerdir. Bir CryEngine oyunundan beklendiği gibi Wolcen de görsellik bakımından göz kamaştırıcıdır.

Prey

Prey, son birkaç yılın muhtemelen en popüler korku oyunlarındandı. Bu büyük ölçüde oyunun atmosferine dayanıyordu. CryEngine olmasaydı böylesine harika bir oyun elde etmek elbette çok kolay olmazdı. Grafik bakımından en iyi CryEngine olmasa da geliştiricinin elindeki imkânları çok güzel bir şekilde kullandığı görülüyor.

Exit mobile version