En Eğlenceli Crossplay Oyunlar

Birbirinden güzel ve eğlenceli crossplay oyunlar var. Peki, bunlardan hangisini kesinlikle oynamak gerekiyor? Listeledik.

Geçmişte farklı oyun konsolları arasında tercih yaparken fiyat ve özelliklerden çok daha fazlasına dikkat edilirdi. Oyuncular sadece kendilerine değil, arkadaşlarına da uygun olanı seçmek zorunda hissediyordu. Neyse ki crossplay oyunlar yaygınlaştıkça bu da artık bir mecburiyet olmaktan çıktı.

Bugün piyasaya sürülen büyük ve çok oyunculu video oyunlarının büyük bir kısmı, çapraz platform desteğine sahiptir. Hangi platformda oynarlarsa oynasınlar, arkadaşları ile sırt sırta vererek düşmanlara karşı savaşabilir ya da birbirlerine karşı kıyasıya bir mücadele verebilirler.

Tabii, çapraz platform desteğine sahip oyun sayısının fazla olması da seçimi zorlaştırıyor ancak sizin için hazırladığımız liste sayesinde bu bir sorun değil. Aşağıda yer alan oyunları inceleyebilir ve hangisini oynamanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

En İyi Crossplay Oyunlar

Çapraz platform desteğine sahip oyun arayışında olanlar mutlaka bu oyunları incelemelidir. Aşağıdan söz konusu video oyunları ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

After the Fall

Çapraz platform desteğine sahip çok fazla birinci şahıs nişancı türünde oyun var ama VR deneyimi sunan oyun için aynısını söylemek mümkün değil.

After the Fall

After the Fall, VR destekli FPS oyunu arayan ve platform fark etmeksizin arkadaşları ile oyun oynama imkânına sahip olmak isteyen herkes için harika bir seçimdir.

Battlefield 2042

Battlefield 2042, ilk piyasaya sürüldüğü günden bu yana düzenli olarak güncelleme almaya devam eden bir oyundur.

Piyasaya sürüldüğü günlerde serinin diğer oyunlarına kıyasla daha az beğenilse de gelen güncellemelerle birlikte oyuncu memnuniyeti de yavaş yavaş sağlanıyor.

Among Us

Son bir iki yıldır eskisi gibi popüler olduğu söylenemese de Among Us, her şeye rağmen çok sayıda oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Düzenli olarak aldığı güncellemeler sayesinde hâlâ birçok oyuncunun ilgisini üzerinde tutan video oyunu, arkadaşlarınızla hangi platform olduğu fark etmeksizin beraber oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlar arasında yer alıyor.

Oyun yeni nesil konsollar da dahil olmak üzere hemen hemen her platform için crossplay desteği sağlıyor. Oyunun VR sürümü de bunu destekliyor.

Back 4 Blood

Back 4 Blood, çapraz platform desteği sunan başka bir çok oyunculu oyunudur. Oyunları eğlenmek için oynayan kişilerle beraber oynandığında son derece keyifli bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz.

Oynanış bakımından Left 4 Dead ile hemen hemen aynıdır. Oyunda zorlanmanıza neden olacak birçok engel karşınıza çıkarılır. Bu da ekranın karşısından saatlerce ayrılamamanıza neden olur.

Exit mobile version