Crash Bandicoot 4: It’s about time’ı bekleyenlere müjde: Demo geliyor

PlayStation‘un sembol karakteri Crash Bandicoot, Ekim ayında yeni versiyonu Crash Bandicoot 4: It’s about time‘la oyunseverlerle buluşacak. Yapımcı firma Activision, şu anda PlayStation Store‘da ön siparişte olan oyunu, 469 liraya satın alanlar için bir güzellik yapmaya karar verdi. Şirket, 2 Ekim‘de konsollara indirilebilecek tam sürüm öncesinde oyunun demo versiyonunu duyurdu ve bu demo versiyonu da ön siparişle oyunu satın alanlara açacağını açıkladı. Crash Bandicoot’un 4’ün demosu 16 Eylül‘de yayınlacak.

Yeni karakter Tawna

Crash Bandicoot 4: It’s about time, serinin dna’sını büyük ölçüde taşırken, elbette birkaç önemli yenilik de barındırıyor. PlayStation’un yayınladığı trailer videosunda göze çarpan yeniliklerden ilki, oyuna eklenen kontrol edilebilir yeni karakter Tawna.

Punk tarzı ve renkli saçlarıyla diğer karakterlerden kolayca ayrılan Tawna’nın, kancalı halat, kılıç gibi özel silahları olduğu ve bu silahlarla uzaklara hızlıca erişme, kutuları yaklaşmadan kırma gibi yeni motor becerilerini gerçekleştirebildiği görülüyor.

Exit mobile version