Control, Xbox Game Pass’e geliyor

505 Games’in beğenilen 2019 oyunu Control, şifreli yeni bir teaser’a göre yakında Xbox Game Pass kadrosuna katılabilir. Twitter’daki resmi Xbox Game Pass hesabı, 30 Kasım Pazartesi günü hizmet için Kasım ayını yansıtan dahili bir e-postanın ekran görüntüsünün yanı sıra Aralık ayında geleceklerin bir önizlemesini paylaştı.

E-posta, konsollarda EA Play’in gelmesi ve daha da önemlisi Xbox Series X ve Series S konsollarının piyasaya sürülmesi için Xbox ekibine bir tebrik mesajı ile başladı.

Google Stadia, Cyberpunk 2077 oyununu gösterdi

Ardından Aralık ayında Xbox Game Pass’e giden oyunlara değindi ve özellikle bir oyunu vurguladı. Ancak oyunun başlığı, “hayranların oyundan bahsetmeyi bırakmayacağını” belirten e-posta ile koyu kırmızı renkte düzenlendi. Teaser ayrıca ekibe gönderilen “uğursuz kırmızı ışıklı” bir gif’e de gönderme yaptı.

Aşağıdaki tweet’e göz atın.

Oyuncular o zamandan beri, söz konusu oyunun, oyun boyunca ve pazarlama kampanyalarında yoğun bir şekilde kırmızı ışıklar ve redaksiyon uyarıları içeren ‘Control’den başka bir şey olmadığını tahmin etmeye başladılar.

Oyun henüz doğrulanmamış olsa da, Xbox başkanı Phil Spencer’ın 2019’da oyun hakkında yaptığı bir açıklamayı doğrulayacaktı: “Control’ün gerçekten iyi olduğunu düşündüm. Yeterli sayıda insana ulaşamadı. Bu yüzden daha fazla kişinin oynaması için Game Pass’e geldiğini görmekten memnunum.”

Ancak Spencer’ın yorumu daha sonra yayıncı Remedy tarafından reddedildi. O sırada şirket, “Yakın tarihli bir Mixer akışında bildirildiği üzere Xbox Game Pass’e gelen Control hakkındaki bilgiler yanlış. Şu anda Xbox Game Pass ile ilgili herhangi bir haberimiz veya duyurumuz yok ” dedi.

Yaklaşan oyun ‘Control’ olarak çıksa bile, Xbox Game Pass’in oyunculara Ultimate Edition’a mı yoksa sadece temel sürüme erişim sağlayıp sağlamayacağı şu anda görülüyor. Ultimate Edition, temel oyunun yanı sıra tüm lansman sonrası güncellemeleri ve genişletmeleri içerir.

Diğer ‘Control’ haberlerinde, Ultimate Edition paketinin yeni nesil sürümü 2021’in başlarına ertelendi. Çünkü geliştiriciler “oyunun son kalitesinin harika olmasını” istiyor. Başlangıçta 2020’nin sonundan önce yayınlanması planlanmıştı.

Exit mobile version