CoD: Modern Warfare 2 Diski Büyük Sürpriz İçeriyor

Call of Duty: Modern Warfare 2 diski oyuncular için büyük bir sürpriz oldu. Oyunun boyutu görenleri şaşkına çevirdi.

CoD: Modern Warfare 2 Diski Büyük Sürpriz İçeriyor

Call of Duty: Modern Warfare 2 diski, boyutu ile oyuncuları oldukça şaşırttı. Oyunun boyutu 100 GB üzerinde olsa da diskteki boyut oyunun çok küçük bir kısmını içeriyor.

Twitter kullanıcısı DoesitPlay1 tarafından paylaşılan ekran görüntüsüne göre Call of Duty: Modern Warfare 2’nin disklerinin içinde Modern Warfare 2’nin kendisi bulunmuyor. Oyunun disklerdeki boyutu, gerçek oyunun yüzde 1’inden bile çok daha az bir yüzdesini kapsıyor.

Oyuncuların video oyunlarını dijital ortamda satın alıp indirmek yerine bu yöntemi tercih etmesinin nedeninin bütün oyunu indirmek istememesi olduğu göz önünde bulundurulduğunda bunun oldukça büyük bir eleştiri toplaması muhtemel görünüyor.

CoD: Modern Warfare 2 Diski Sadece 70 MB!

DoesitPlay1’in paylaştığı ekran görünütüsüne göre video oyununu fiziksel olarak satın alacakların karşılaşacağı boyut yalnızca 70 MB. Bu, oyunun gerçek boyutunun yüzde birinden bile çok az bir dilimini içeriyor.

Oyunu bu yolla alacak olanların yine de indirme işlemi gerçekleştirmesi gerekiyor. Call of Duty: Modern Warfare oyununu bu şekilde satın alanların yaklaşık olarak 150 GB indirmeye zorlanması, oyunun fiziksel olarak piyasaya sürülmesini oldukça gereksiz hâle getiriyor.

Yeni Call of Duty oyunu için telefon doğrulaması şartına benzer şekilde neredeyse bomboş bir diskin piyasaya sürülmesi, ilerleyen günlerde de oyun dünyasında en çok tartışılan ve eleştirilen konulardan biri olacak gibi görünüyor.

Peki, siz bu konu ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version