En İyi Çocuk Filmleri (2021)

Hangi çocuk filmleri, 2021 yılının sonuna kadar mutlaka izlenmeli? İşte bu yılın bitmesine sayılı günler kala izlenmesi gereken filmler!

Çocuk filmleri, 2021 yılında çoğu ebeveynin ve çocuğun çevrede olup bitenlerden uzaklaşmak için başvurduğu şeylerin başında geldi. Animasyonlardan da gerçek hayattan çekim filmlerinden de bu yıla damgasını vuran bazı filmler oldu.

Listede henüz izlemediğiniz bir film olursa bunlardan herhangi birini başta çocuğunuz olmak üzere aile üyeleriniz ile keyifli vakit geçirmek için izlemeye başlayabilirsiniz.

Listeye geçmeden önce belirtmek gerekiyor ki filmler herhangi bir ölçüye bağlı kalınarak sıralanmamıştır. Filmlerin tamamı rastgele sıralanarak listeye yerleştirilmiştir.

Hangi Çocuk Filmleri 2021 Bitmeden İzlenmeli?

Yukarıdaki filmlerin konusu başta olmak üzere gerekli bütün bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çocuk Filmleri 2021 - 1

1. Sindirella (2021) Konusu Nedir?

Bu film, klasik Cinderella masalının müzikal versiyonu olarak izleyicilerin karşısına çıkmıştır. Ana kahramanın tıpkı masaldaki gibi büyük hedefleri bulunuyor. Bu hayallerini gerçeğe dönüştürmek için de elinden gelenle yetinmeyerek daha da fazlasını yapmaya hazır bir kişiye dönüşüyor.

2. Raya ve Son Ejderha Konusu Nedir?

Yaklaşık 2 saat uzunlukta olan Raya ve Son Ejderha bir animasyon filmidir. Son ejderhanın peşinden giden bir savaşçının hikayesini merkezine yerleştiren filmde kahramanın canavarların ülkeyi tehdit etmesi halinde verdiği kıyasıya mücadele ile izleyicileri ekran başında tutmayı başarıyor.

3. Camgöz: Fantastik Cadılar Bayramı Konusu Nedir?

Bir cadılar bayramı ne kadar garipleşebilir? Köpek Balığı Ekibi, ürkütücü “Korkunç Sis” efsanesi eşliğinde Cadılar Bayramı’na hazırlanırken Camgöz’ün bir deniz canavarından kurtulması gerekir. Bu da tıpkı Raya ve Son Ejderha gibi animasyon filmidir. Süresi de oldukça kısadır. Film yaklaşık 20 dakika sürmektedir. Camgöz’ün söz konusu filmi, Netflix’te yer alıyor. İzlemek isteyenler filmin sayfasından ulaşabilir.

4. My Little Pony: A New Generation Konusu Nedir?

My Little Pony: A New Generation, Equestria’yı birleştirmek için söz veren kahramanın Toprak Pony’lerini, Kanatlıları ve Tekboynuzları tekrardan bir araya getirmek için verdiği çabayı merkezine alıyor.

Listenin diğer iki filmi gibi bu da bir animasyon filmidir. Sunny Starscout’un kararlılığına vurgu yapıldığı bu filmin uzunluğu yaklaşık 1,5 saattir.

5. Straight Outta Nowhere: Scooby-Doo Konusu Nedir?

Scooby Doo ve Cesur Korkak Köpek’in bir araya geldiği bu film daha çok çocukların sevebileceği şekilde hazırlanmış olsa da çocuğun yanında ebeveynlerin de keyif alarak seyredebileceği bir film olmadığını söylemek yanlış olacaktır.

Yukarıdaki çocuk filmleri, 2021 bitmeden izlemenizi tavsiye ettiğimiz filmlerden oluşuyor. Peki, sizin bu yıl bitmeden kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşündüğünüz bir film var mı? Bunu yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Bir ebeveyn olarak yalnız izleyebileceğiniz, sizi şaşkınlığa uğratacak bir film mi arıyorsunuz? Sonu hiç beklenmedik şekilde biten filmlerden hoşlanıyorsanız ters köşe filmler listesine de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version