Clockwork Aquario Bu Yaz Xbox One ve PC’ye Geliyor

ININ Games, bu yaz Xbox One ve Steam üzerinden PC için Clockwork Aquario'yu yayınlayacak.

Yayıncı ININ Games’ten flaş bir açıklama geldi. ININ Games, bu yaz Xbox One ve Steam üzerinden PC için Clockwork Aquario oyununu yayınlayacak. Clockwork Aquario ilk olarak Playstation 4 ve Switch için Avrupa’da 30 Kasım 2021’de piyasaya çıktı. Kuzey Amerika’da ise 14 Aralık’ta piyasaya çıkmıştı.

Oyun yok olma durumundan geri getirilip modern bir formatta ortaya çıktı. Daha sonra oyun geçen ay Nintendo Switch ve PS4 için piyasaya çıktı. Artık PC ve Xbox oyuncuları, uzun süredir kayıp olan arcade oyununu oynamayı dört gözle bekleyecek. Ancak şu anda resmi bir çıkış tarihi onaylanmadı. Ayrıca, Strictly Limited’in bu ikinci sürümde her iki platform için de fiziksel bir sürüm yapıp yapmayacağı konusunda net değiliz.

Efsanevi Westone ekibi tarafından uzun süredir düşünülen kayıp arcade hazinesi, 30 yıl sonra nihayet gün ışığına çıkıyor! Strictly Limited Games ile işbirliği içinde, Clockwork Aquario’nun bitmemiş ROM’u orijinal geliştiricilerin girdileriyle kazıldı ve tamamlandı. Güzel piksel sanatı, o zamanlar sınıfının en üstündeydi ve yıllar içinde çekiciliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Zıplayın ve renkli bir fantezi dünyasında koşun, düşmanlarınızı toplayın ve fırlatın, bir çarpan elde etmek için aynı anda birden fazla vurun ve yüksek puanınızı yükseltin! Ayrıca iki arkadaşınızla da oynayabilirsiniz.

Özellikler

– Tek başına veya arkadaşınla co-op şekilde oynayabilirsin.
– Oyuncular, her karakterin kendine özgü özellikleri olan üç farklı karakter arasından seçim yapma imkanına sahip. Hayalet avcısı Huck Londo, Maceracı Elle Moon ve dev robot Gush.
– Klasik arcade yeniden canlandı.
– Piksel grafiklerle yaratıcı seviyeler.
– Westone efsanesi Shinichi Sakamoto’nun muhteşem müzikleri.
– Oyun içi sanat galerisi.

Exit mobile version