Chrome Virüs Temizleme Nasıl Yapılır?

Chrome virüs temizleme adımları ile reklam virüsü de dahil olmak üzere pek çok virüsü tek tıkla ortadan kaldırın!

Chrome virüs temizleme aracı ile web tarayıcınıza bulaşan kötü amaçlı reklam yazılımlarını ve diğer çoğu kötü amaçlı yazılım türünü kaldırmanıza yardımcı oluyor. Üstelik bu aracı kullanmak için Google’ın web tarayıcısının dışında bir program indirmenize de gerek yok çünkü araç zaten tarayıcı ile geliyor.

Google Chrome’u yeni ortaya çıkan tehditlere karşı düzenli olarak günceller. Tabii ki her geçen gün yeni bir güvenlik tehdidi çıktığı için zararlı yazılımlara karşı tedbirli olmak gerekiyor.

Siz de eğer şu sorunlardan bir ya da birden fazlasını yaşıyorsanız mutlaka Chrome’un kötü amaçlı yazılım temizleme aracını kullanın:

Bu sorunlara karşı başvurabileceğiniz pek çok işlem bulunuyor. Örneğin cihazınıza iyi bir antivirüs yazılımı indirebilirsiniz. Bunların yanı sıra Chrome virüs temizleme aracını da kullanabilirsiniz.

Chrome Virüs Temizleme Adımları

Windows’ta Chrome Virüs Temizleme Nasıl Yapılır?

Android’de Chrome Virüs Temizleme Adımları Neler?

Android işletim sistemli tablet ya da telefonda yer alan virüsleri temizlemek için ilk olarak cihazınzıı güvenli modda başlatın. Güvenli modda Play Store’u açıp uygulamaları yönetme bölümüne girin. Burada son indirdiğiniz uygulamaları bulup tek tek silin. Her silme işleminden sonra cihazınızı yeniden başlatıp sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

Sorununuz eğer devam ediyorsa diğer şüphelendiğiniz uygulamaları da aynı şekilde silebilirsiniz.

Cihazınızı kötü amaçlı yazılımlara karşı korumada etkili olan Play Protect’in de etkin olduğundan emin olun. Play Store’a girin. Profil simgesine dokunun. Play Protect’e basın. Cihazı güvenlik tehditlerine karşı tarayın.

Exit mobile version