Çentiksiz ve 32 Megapiksel Açılır Selfie Kamera Özellikli V15 Pro, Yakında Geliyor

Vivo, geçen yıl akıllı telefon alanındaki en lider şirketlerden biriydi ve rekabetçi, deneysel donanıma sahip bir dizi cihaz sunuyordu. Şimdi Vivo’nun 2019’daki ilk büyük lansmanı için, V15 Pro yakında geliyor.

Son zamanlarda Vivo’nın V serisi, ekran tasarımı trendlerinin habercisi oldu. V9, çentikli ilk Android telefonlardan biriydi ve V11 hala en küçük çentik alanına sahip model olarak biliniyor.

Vivo Markasının En İyi Modeli V15 Pro Olacak

V15; Vivo’nun en iyi modellerinden birinin ortaya çıkmasıyla elde edilen çentiksiz 6.4 inç OLED ekranla daha da ileri gidiyor.

Bu arada arka tarafta; 48 megapiksel ana sensör (varsayılan olarak 12 megapiksel fotoğraf çekimi), 8 MP geniş açılı kamera ve 5 MP derinlik sensörü içeren üç kamera dizisi var.

Vivo ekran üstü parmak izi sensörlerine öncülük etti ve bunu iyileştirmeye de devam ediyor. V15 Pro; hızlı ve güvenilir bir şekilde çalışan beşinci nesil bir bileşene sahip. Ayrıca selfie kilidini tek bir hareketle hızlıca açıp, aşağıya doğru yüz kilidini açmak de için kullanabilirsiniz. Ancak parmak izi doğrulama kadar güvenli olamaz.

Exit mobile version