Cem Yılmaz Erşan Kuneri Açıklaması Yaptı: Acun Ilıcalı Ortaklığı!

Cem Yılmaz Erşan Kuneri

Birçok kişinin en sevdiği komedyenler arasında yer alan Cem Yılmaz Erşan Kuneri açıklaması ile gündemde. Başarılı oyuncu tarafından yapılan açıklamalara bakılırsa, ilginç gelişmeler olacak.

Ekranlarda ilk defa G.O.R.A. filminde tanınan Cem Yılmaz Erşan Kuneri karakteri, şimdilerde çok daha farklı bir proje ile gündemde. Bu dizinin TV’de ya da Netflix’de yayınlanacağı ilk etapta kesin gibi görünüyordu. Bildiğiniz üzere Türkiye’deki birçok film ve dizi öncelikli olarak Netflix veya TV ekranlarında izleniyor. Hemen ardından yerli filmler işi devralıyor.

Cem Yılmaz Erşan Kuneri açıklaması: Dizi farklı olacak!

Türkiye’nin en ünlü komedyenlerinden birisi olarak görülen Cem Yılmaz, stand up gösterisi hakkında da konuştu. Bildiğiniz üzere bu ve buna benzer gösteriler pandemi nedeniyle yapılamıyordu. Şimdi ise durum değişti ve artık böyle gösterilerin yapılmasına izin veriliyor.

Yaklaşık olarak 22 Ekim civarında gösterilere başlayacağınız ifade eden komedyen, aynı zamanda sürekli tekrar eden Netflix sorularına da cevap verdi. Henüz şimdilik Netflix ile alakalı planlarının olmadığını ve uzun bir süre daha olmayacağını da sözlerine ekledi.

Cem Yılmaz 6 ay içinde beklenen Erşan Kuneri dizisinin de başlayacağını söyleyerek sevenlerini de mutlu etti. Ancak herkes bu dizinin nerede yayınlanacağını da merak ediyor. Gelen son bilgilere göre Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen içerisinde yayınlanabilir.

NVIDIA, Nvidia Reflex ile Game Ready Driver 456.55’i yayınladı

Exit mobile version