Cargo e-scooter’ı olan MIMO C1 piyasaya sürüldü

Dünyanın ilk 2’si 1 arada Cargo e-scooter’ı olan MIMO C1, Indiegogo‘da piyasaya sürüldü. Elektrikli scooterlar, dünyanın büyük şehirlerindeki bazı kişilerin günlük işe gidip gelmelerinin bir parçası olarak yavaş yavaş yer kazanıyor. Ancak elektrikli bir scooter kullanmak, özellikle bir alışveriş çantası gibi taşıyacak bir yükünüz varsa, genellikle bir sınırlamasıyla gelir. Singapurlu start-up Mimo, bu zorluğun üstesinden gelmek için görünen bir ürün piyasaya sürdü.

Grand Theft Auto (GTA) 6 yakında geliyor

Mimo C1 olarak adlandırılan elektrikli scooter, sürücünün ayakları için geniş, kaymaya karşı dayanıklı bir yüzey korurken, scooter’ın önünde kullanışlı bir saklama sepeti içeren benzersiz bir tasarıma sahiptir. Scooter ayrıca kullanıcının arka kısmı katlamasına ve böylece onu sadece bir arabaya dönüştürmesine izin veren katlanabilir bir tasarıma sahiptir.

MIMO C1 ELEKTRİKLİ CARGO SCOOTER’IN ÖZELLİKLERİ

Yapılandırma açısından, bu scooter dahili bir lityum pil içerir ve 15 ila 25 kilometre (9 ila 16 mil) tek bir seyir menziline sahiptir. E-scooter ayrıca saatte 25 kilometre hıza (16 mph) çarpabilir.

Arka fren sistemi kullanırken sorunsuz bir şekilde sürmeye yardımcı olan helisel bir yaylı ön süspansiyon vardır. Mimo C1, kullanıcılara ihtiyacınıza göre açık sepetler veya farklı boyutlarda saklama aksesuarları sunar.

Mimo C1’in sepetsiz net ağırlığı 17 kg’dır (37 lb). Maksimum 120 kg (265 lb) ağırlık taşıyabilir ve maksimum yük ağırlığı 70 kg’dır (154 lb).

Mimo C1 e-scooter, Indiegogo’da 1.300 dolarlık erken kuş fiyat etiketi taşıyor. Kitle fonlaması uygulamasından sonra, fiyat muhtemelen 1806 dolardan başlayacak. Kitle fonlaması uygulaması başarılı olursa, ürünün bu yıl Ağustos ayında sevkiyata başlaması bekleniyor.

Exit mobile version