Can Sıkıntısına İyi Gelen Oyunlar Neler?

Can sıkıntısına iyi gelen oyunlar arayanlar için hazırladığımız listedeki oyunları inceleyin, boş vaktinizi bu oyunları oynayarak geçirin.

Can Sıkıntısına İyi Gelen Oyunlar

Can sıkıntısına iyi gelen oyunlar mı arıyorsunuz? İşinize tekrar başlamak için önünüzde çok uzun bir molanızın olduğunu düşündüğünüzde ya da yapacak hiçbir işiniz olmadığında canınızın sıkıldığını hissetmeniz oldukça normaldir. Can sıkıntısını gidermek için yapabileceğiniz sayısız etkinlik vardır ve video oyunu oynamak, bunlardan sadece bir tanesidir.

Tabii ki hangi video oyununu oynadığınızın da can sıkıntınızın giderilip giderilmemesinde büyük bir rolü vardır. Ruh hâlinizi düzeltecek bir oyun oynamazsanız işleri kendiniz için çok daha kötü hâle getirebilirsiniz.

Bu nedenle sizin için bir arada topladığımız video oyunlarının arasından hangisinin sizin için daha eğlenceli olacağını düşünüyorsanız onu oynamalısınız.

Can Sıkıntısına İyi Gelen Oyunlar Listesi

Canınız mı sıkılıyor? Bu oyunlara göz atabilir, boş vakitlerinizi eğlenerek değerlendirebilirsiniz.

Excit

Excel’de yeni bir tablo oluşturduğunuz zaman ekrana birkaç saniye bakıp kalır mısınız? Bunun nedeni, Excel’in size sıkıcı gelmesi olabilir. Excel’i daha eğlenceli hâle getiren Excit, sizi bu süreçten kurtarabilir.

Oyunda yapılması gereken oldukça basit ve anlaşılırdır. Her bölümde yön tuşlarını kullanarak çıkışa gitmelisiniz. İlk iki bölüm çok kolay görünebilir, üçüncü bölümü de geçebilirsiniz fakat dördüncü bölümde işler biraz karmakarışık bir hâl alıyor.

Bu bölümü geçtikten sonra artık her bölümü geçebileceğinizi düşünüyorsunuz ama bölümü kaç kez yinelediğinizi gördüğünüzde aslında hiç de öyle olmadığını fark ediyorsunuz.

Typeracer

Q klavyeyi çok hızlı kullandığınızı düşünüyor musunuz? Typeracer’ı oynamamış olabilirsiniz. Bu oyunda en önemli hatta tek önemli unsur hızdır. Size verilen paragrafı ne kadar hızlı yazarsanız rakiplerinizin de o kadar önünde olursunuz.

10 parmak klavye kullanmakta zorlanıyorsanız 10 parmak klavye kullanma rehberimize göz atabilirsiniz.

Pacman

Canı sıkıldığında kim Pacman oynamayı istemez, değil mi? Seksenlerin oyun salonlarını neşeli seslerle dolduran Pacman, bugün hemen hemen her internet kullanıcısının aşina olduğu bir oyun ve bugün hâlâ oynanabiliyor.

Oyunu oynamak için Google’ın arama motorunu açıp arama bölümüne “Pacman” yazabilir ve “Kendimi şanslı hissediyorum” butonuna basıp Pacman oyununa gidebilirsiniz.

Among US

2020 yılının en çok oynanan video oyunlarından biri olan Among US’ı bilmeyen yoktur. Video oyunu son zamanlarda eskisi gibi rağbet görmese de hâlâ pek çok oyuncu tarafından sevilerek oynanıyor.

Kimin ihanet ettiğini bulma çabasına dayanan video oyununu boş zamanlarını değerlendirmek için oynayabilirsiniz.

Quick Draw

Google’ın Quick Draw’ı, çizimlerinizin yapay zekâ tarafından ne olduğunun tahmin edilmesine dayanıyor. Çizdiğiniz şeylerin doğru tahmin edilmesi için ne kadar az bilgi gerektiğini gördüğünüzde gözlerinize inanamayacaksınız.

Exit mobile version