Call of Duty Warzone Oyununda Bazı Bölümler Oynanamıyor

Call of Duty Warzone korsanları Pacific ve Caldera'yı "oynanamaz" hale getiriyor. Çünkü Call of Duty'nin hile karşıtı sistemi Ricochet "tatilde" olmakla suçlanıyor.

Call of Duty: Warzone 4. sezon, Fortune’s Keep’in lansmanı ve bazı potansiyel yeni görünümlerle iyi bir şekilde devam ediyor. Ancak oyuncular battle royale oyununda hile yapanların sayısında bir artış tespit ettiklerini ve hayal kırıklıklarını dile getirmek için Reddit’e gittiklerini iddia ediyorlar.

İlk olarak Charlie Intel tarafından bildirildiği gibi, Reddit kullanıcısı bwash407, izledikleri bir oyuncunun anında düşmanlara kilitlenmek için esrarengiz bir yeteneğe sahip olduğu görülen Warzone Pacific’in bir videosunu yakaladı. Aşağıda bu videoyu izleyebilirsiniz ve bu oyuncunun, görünüşe göre onlara bakmak zorunda kalmadan, hedefleri anında yakalayabilmesi, bunu oldukça göze batan bir hile vakası gibi gösteriyor.

Redditorlar Call of Duty Warzone Oyununda Birçok Korsan Olduğunu Söyledi

Redditor, Call of Duty’nin rakiplerini görünmez yaparak, hasar çıktılarını sıfıra indirerek veya silahlarını alarak kuralları çiğneyen oyuncuları cezalandıran hile karşıtı sistemine atıfta bulunarak “Ricochet bu hafta tatilde olmalı” diye yazdı.

Ancak Warzone hayranları, son haftalarda karşılaştıkları hileci sayısının arttığını ve bunun battle royale deneyimlerini ciddi şekilde etkilediğini düşünüyor. Spa_5_Fitness_Camp adlı bir oyuncu, “Son birkaç hafta gerçekten kötüydü. Oynanamaz hale geldi. Takımım artık onları neredeyse her maçta görüyor.” dedi.

Hile yapmanın 4. sezonun yeni haritasına yayıldığını savunan başka bir Warzone oyuncusu Xkwizito, “Son zamanlarda bilgisayar korsanlığında bir artış olduğunu hissediyorum. Kesinlikle Fortune’s Keep’te bir grup süper bariz bilgisayar korsanının yanı sıra çok sayıda şüpheli potansiyel bilgisayar korsanı gördüm” dedi.

Call of Duty profesyonelleri de dolandırıcıların arttığını fark etti. Bir Warzone içerik yaratıcısı ve dünya rekoru sahibi olan Cleveland Cam, hile yapılmasıyla ilgili olarak “son 4 gündür benim için kötü geçti” şeklinde bir tweet attı. Bir Warzone Twitch yayıncısı olan StellarMoves de “Bugün 6 saat içinde 6’ya çıktı. Her biri farklı bir dolandırıcıydı” dedi.

16 Haziran’da, Ricochet, Warzone hilecilerini durdurma çabalarıyla ilgili bir ilerleme raporu yayınladı. Bu, potansiyel, ani artışı açıklayabilir. Ricochet bir hile biçimine karşı koymak için geliştikçe, hilebazlar, algılamayı atlatmak için yeni yöntemler geliştirerek sürekli bir oyun yaratır.

Ricochet, “Hile önleme çözümleri, virüsten koruma yazılımı gibi çalışır. Ekibimiz kötü davranışları hızla tespit edip bunlara yanıt verebilen sistemler kurabilmiş olsa da, yarının yeni ve gelişen tehditler sunmaya devam edeceğini biliyoruz.” ” diye yazdı.

 

Exit mobile version