Call of Duty: Warzone Oyunun Yeni Haritası Caldera

Activision, battle royale oyunu Call of Duty: Warzone‘un yeni haritası olan Caldera’yı resmen açıkladı.

Call of Duty: Warzone, özellikle  2. Dünya Savaşı’nın pasifik bölümünde tam boyutlu yeni bir harita seti çıkarıyor. Bununla birlikte yeni harita Caldera, Pasifik güncellemesi ile 9 Aralık’ta başlayacak. Call of Duty Twitter hesabı, bunun yanında resmi bir Caldera konum listesi paylaştı.

9 Aralık’ta Tüm Oyunculara Açılıyor

Harita Call of Duty: Vanguard ve Warzone’un 8 Aralık’ta başlayacak olan 1. Dönemi kapsamında piyasaya çıkacak. Vanguard sahipleri bu haritaya tam bir gün evvelden özel olarak erişebilecekler, harita 9 Aralık’ta ise tüm Warzone oyuncularının beğenisine çıkacak.

Görünüşe göre Caldera, her biri önemli bir özellikle tanımlanmış 15 bölgeye bölünmüş. Bazıları, muhtemelen bir denizaltıyı barındıracak olan “Alt Kalem” gibi küçüktür ve en büyüğü, haritanın ortasındaki “Alanlar” olarak adlandırılan ve muhtemelen kendi kendini açıklayan geniş bir arazi parçasıdır.


İşte Call of Duty: Warzone Pacific Caldera harita konum listesi:
A – Arsenal
B – Rıhtımlar
C – Pist
D- Harabeler
E – Mayınlar
F – Tepe
G – Sahilbaşı
H – Köy
Ben – Lagün
J – Havaalanı
K – Alanlar
L – Alt Kalem
M – Santral
N – Sermaye
O – Tatil Köyü

Caldera haritasında dikkat çeken bir detay da birden çok noktanın etrafa yayılması. Bunların en yoğun olduğu yer güney “Başkent” bölgesinde. Bu nedenle büyük olasılıkla  noktalar küçük bina kümelerini temsil ediyor.


İlk bakışta Caldera’nın, oyuncuların alıştığı devasa Verdansk bölgesine göre biraz daha küçük olduğu hissi var . Ancak Activision aynı büyüklükte olduğunu söyledi. ancak Warzone birkaç kilometreyi keserek belki ada şeklini daha ince görünmesini sağlayabilir. Warzone’un küçük yan haritası Rebirth Island’ın o kadar popüler olduğunu kanıtlaması tesadüf değil ki geliştirici Raven Software onu oyunda bir dayanak noktası haline getirdi.

Son olarak geliştirici Raven Software, haritanın tamamen orijinal konumlara sahip olacağını ve Modern Warfare motorunun güncellenmiş bir sürümü tarafından desteklenen Vanguard ile yeni motor teknolojisini paylaşacağını da açıkladı.

Exit mobile version