Call of Duty: Warzone oyuncusu hileye çözüm buldu

Son zamanlarda Call of Duty: Warzone topluluğunda hile ve bilgisayar korsanlığı büyük konular haline geldi. Geçen hafta, Raven Software 50.000’den fazla işaretlenmiş hesabın kaldırıldığını gösteren birkaç yasaklama dalgasını duyurdu. Bununla birlikte, özellikle yasaklanan hesapların çoğu yeni bir hesap oluşturup maçlara zarar vermeye devam etti. Ayrıca Call of Duty ücretsiz oyun deneyimi için daha güçlü koruma yöntemlerini zorlamaya devam etti. Hayranlarının hile karşıtı gönderisine hüsranlar baktılar.

Göz atmak isteyebilirsiniz: Call of Duty Warzone 3. Sezon Savaş Paketi ücretsiz

Ne yazık ki, hacker sorunları, nişan alma, görünmez olma, duvar korsanlığı ve daha fazlası nedeniyle maçlar mahvoluyordu. Son birkaç ay içinde görünüşte daha da kötüleşti. Topluluğun, bir canlı yayın sırasında yasaklanması veya bir başka Call of Duty lobisinin, büyük bir öldürme serisini rafa kaldırmak için, bir hedef robotu kullanarak bir bilgisayar korsanını devirmek için birleşmesi gibi korsanları yakaladığı zamanlar olmuştur. Oyuncular, küçük bir intikam için özel bir hile karşıtı teçhizat kullanan bir hayran da dahil olmak üzere, hilecilere karşı mücadelede bahislerin arttığını gördüler.

CALL OF DUTY WARZONE HİLESİNE BÖYLE ÇÖZÜM BULDU

Reddit’te, SyN7W olarak bilinen bir kullanıcı buna çözüm buldu. Oyuncu, Warzone maçlarında hilecilere atlatmak için başarılı olduklarını ayrıntılı olarak anlattı. Gerçek, ilk olarak, çok uzaklardan görünmeyen bir düşman tarafından öldürüldükten sonra ortaya çıktı. Gulag maçını kazandıktan sonra, Riot Shield kullanarak bir sınıfa geçmek için yük düşüşü kullandılar. Bir miktar geri ödeme için hacker’ın bilinen son konumuna yürüyüş yaptılar.

Sonunda, hacker’ı bulmayı başardılar. İsyan kalkanı sayesinde SyN7W, düşmanı sopalamak ve ölümüne yakmak için termit kullanırken; gelen atışları engellemiş oldu. İstatistik, izleyiciyi yukarı çekmek, dolandırıcının kemerinin altında 30 öldürme olduğunu, bir sonraki en yakın oyuncudan beş kat daha fazla olduğunu ortaya çıkardı. Sadece bu da değil, oyuncu sadece 6. seviyedeydi. Lobiyi inanılmaz hızlı bir şekilde temizliyordu. Bu da bir tür hile olduğunu gösteriyordu. SyN7W topluluktan hak ettiği övgüleri alırken; yorumlardaki pek çok kişi, Call of Duty: Warzone’da artık o kadar çok hile yapılmasından rahatsız oldu.

 

 

Exit mobile version