Call of Duty: Warzone Godzilla ve King Kong Çatışmasına Yer Verecek

Call of Duty: Warzone oyununun 3. Sezonda Kong ve Godzilla arasında bir çatışmaya yer vereceği onaylandı ve biraz fazla saçma gelebilir.

Call of Duty: Warzone üst düzey içeriğe yabancı değil. Örneğin, 80’lerin Aksiyon Kahramanları etkinliğinde, Rambo ve John McClane gibi karakterleri kontrol eden ve filmlerinin en ikonik ayarlarından bazılarıyla mücadele eden oyuncular görüldü. Yine de, Raven Software’in Call of Duty: Warzone’a yaptığı ekleme, özellikle gerçek anlatının bir parçası gibi göründüğü için daha da ilginç.

Call of Duty: Warzone Sezon 3’ün Godzilla’yı anlatan fragmanı ve canavarın King Kong ile karşı karşıya geleceğini gösteren başka bir fragmanla, battle royale yakında dev bir canavar dövüşüne ev sahipliği yapacak. Bu, King Kong ve Godzilla hayranları için eğlenceli olsa da, devam eden Call of Duty: Warzone hikayesini önemseyenler görünüşlerini çok ilginç görebilir. Kaiju’nun etrafında inşa edilmiş bir etkinliği öne çıkarmak eğlenceli olsa da, canavarlar oyun içi patronlar olabileceğinden veya fırtına görevi görebileceğinden, onları hikayeye dahil etmek gerçekten garip.

Call of Duty: Warzone Oyununun Devam Eden Hikayeleri Oldukça Temelli

Bağlam olarak, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Black Ops, diğer IP’lerden karakterleri içermeyen çok daha temelli Warzone hikayeleri içeriyordu. Modern Warfare’in Warzone hikayesinde, oyuncular Captain Price’ın Victor Zakhaev’i yakaladığını ve nükleer füze fırlatmasını engellediğini gördü. Black Ops Cold War’un hikayesi, Stitch’in Adler ile savaşa girdiğini gördüğü ve Perseus’un gerçek kimliğini ortaya çıkardığı için kampanyanın doğrudan bir devamıydı.

3. Sezonun giriş ara sahnesinden önce, Call of Duty: Vanguard’ın Warzone hikayesi de temellendirilmişti. İlk ara sahne Butcher’ın bir kumsala indiğini ve gizli bir Nazi sığınağı bulduğunu görürken, ikincisi yeraltı tesisinde öğrendiği Nebula V gazına odaklandı. Her ikisi de bir Call of Duty oyunu için olağan olay noktalarıydı. İlk yarısında Sezon 3 sineması trendi sürdürüyor gibi görünüyor. Bununla birlikte, sinemanın arka yarısında Butcher’ın Nebula V kullanımının bir şeyleri uyandırdığını ortaya koyduğunu gördü. Godzilla’nın kükremesi duyuldu.

Godzilla ve King Kong Oyuna Nasıl Dönecek Henüz Belli Değil

O zamandan beri, Godzilla ve Kong tüm ihtişamıyla gösterildiğinden Activision ve Raven Software’in amaçlarını çok netleştiren başka bir sinematik yayınlandı. Bunun oynanışa nasıl dönüşeceği henüz belli değil. Ancak dev canavarlara geçişi komik ve beklenmedik olarak görmemek zor. Oyuncular Nazilerin kimyasal silah kullanmasını durdurmaktan dev bir maymun ve nükleer kertenkele ile karşılaşmaya giderken, Call of Duty: Vanguard’ın hikayesinin buna yol açacağını kimse tahmin edemezdi.

Call of Duty: Warzone’un Vanguard hikayesinin hala birkaç bölümü kaldı. Bu saçma yoldan sonra normal hikaye anlatımına dönmek garip olacak. Godzilla ve Kong aniden ortaya çıktığında oyuncular normal bir 2. Kameolarının ne kadar tuhaf olduğunu, Warzone hikayesinin Vanguard kısmı artık gerçeklikten çok uzaklaştığından, olan herhangi bir şeyi ciddiye almak zor olacak. Butcher’ın bu hikayeyi 1984’te Frank Woods, Adler, Mason ve Hudson’a anlattığı düşünülürse, Kaiju hakkında rastgele konuşmaya başlaması gerekeceğinden, bu daha da gülünçtür.

Yeni Call of Duty oyunlarının ortak bir evrenin parçası olmasıyla, bu hikayeler Kong ve Godzilla’yı da ekleme kararından etkileniyor. Stitch’in Büyük Rusya planını içeren aynı evren, Godzilla ve Kong’un bir Pasifik adasında savaştığını gördü. Bu da genel hikayeyi hemen biraz aptalca gösteriyor. Call of Duty, Snoop Dogg Operator paketi gibi çok sayıda aşırı içeriği benimsemiş olsa da, Snoop devam eden hikayeye dahil edilmedi. Godzilla ve Kong sadece eğlenceli, kural dışı bir etkinlik olsaydı, sorun olmazdı. Bununla birlikte, onları devam eden hikayenin bir parçası yapma kararı garip, çünkü bundan sonra olacakları ciddiye almak zor.

Call of Duty: Warzone artık PC, PS4 ve Xbox One’da mevcut.

 

Exit mobile version