Call of Duty Warzone 3. Sezon Savaş Paketi ücretsiz

PlayStation Plus kullanıcıları artık Call of Duty Warzone 3. sezon kutlaması için ücretsiz bir “Savaş Paketi” indirebilirler. Warzone ve PlayStation, her sezonun başlangıcını kutlamak için savaş paketleri sunmak adına birlikte çalışıyor. Bu sezonun savaş paketi Komandante temalı ve Garcia’ya bir sürü kozmetik eşya veriyor.

CALL OF DUTY WARZONE 3. SEZON SAVAŞ PAKETİ İÇERİSİNDE NELER BULUNUYOR?

Savaş Paketi, kullanabileceğiniz yedi farklı destansı eşya içerir. Bunların en büyüğü, Garcia için destansı bir Comandante derisidir. Oyuncular ayrıca epik Otoriter saldırı tüfeği silah planını da alabilirler.

Pakette ayrıca görünüm ve tasarımın yanına gidecek birkaç epik aksesuar da var. Buna düşmüş fırça saati, puro silahı tılsımı, egemenlik amblemi ve “Vatan veya Ölüm” arama kartı dahildir. Son olarak, oyuncular ayrıca 60 dakikalık bir çift XP jetonu alırlar.

Riot Games, Valorant’ta Sesli Konuşmaları Kaydedecek

Yayınlanan diğer savaş paketlerinde olduğu gibi, bu içerik seti 21 Kasım 2021’e kadar PlayStation’a özel kalacak. Daha sonra Activision tarafından diğer konsollara gelecek. Onları diğer konsollara koyup sıkmayacakları belli değil.

Savaş Paketleri, PlayStation ve Activision arasında devam eden bir pazarlama anlaşmasıdır. Bir süredir görünmektedir. Önceki savaş paketleri aynı öğe seçimini sundu. Ancak her sezon farklı bir operatöre odaklanıyor. Paketteki tekliflerden farklı bir temaya sahip. Sezon 2’nin paketi Baker’a odaklanmış ve orman savaşı temalıyken, ilk paket Sims için kozmetik ürünler veriyordu.

Call of Duty Warzone 3. sezon oyun için çok değişti. Oyuncuların zombiye dönüştüğü bir nükleer saldırı olayıyla açılıyor. Harita daha sonra Verdansk 84 olarak değişti. Geliştiriciler Raven Software, eski haritanın herhangi bir noktada oyuna geri dönmeyeceğini iddia etti. O zamandan beri oyun daha da tuhaflaştı. Oyun için sızdırılan kırmızı kapılara dayalı bir hızlı seyahat sistemi ve uzaylıların bir kapasiteyle Warzone’a gelebileceğini ortaya çıkaran bir hata.

Exit mobile version