Call of Duty Warzone 2 Oyununa Büyük Eleştiri

Call of Duty: Warzone 2, serinin birçok hayranı arasında popülerliğini kanıtlıyor. Ancak diğerleri çeşitli nedenlerle eleştiriyor.

Call of Duty: Warzone 2, Steam’de ve toplu inceleme sitesi Metacritic’te yorum bombardımanına tutuluyor. Activision ve Infinity Ward, uzun zamandır beklenen Call of Duty: Warzone 2 battle royale oyununu 16 Kasım’da piyasaya sürdü. Bazı aksaklıklar olsa da, Call of Duty: Warzone 2 genel olarak Caldera haritasından daha sıcak karşılandı. Oyun bazı kesimler tarafından övüldü. Ancak, diğerleri oyun hakkında neredeyse hevesli değil.

Olumsuz kullanıcı incelemeleri, Call of Duty: Warzone 2’nin Steam sayfasının yanı sıra çeşitli Metacritic listelerini doldurdu.

Call of Duty: Warzone 2’nin PC sürümü için Metacritic kullanıcı puanı, 20’ye karşı 20 olumsuz yorumla yalnızca 2,6 puan aldı. Oyunla ilgili sadece 4 olumlu yorum yapıldı. PS5 sürümü için Metacritic sayfası da benzer bir hikaye ile karşılaştı.

Call of Duty: Warzone 2 Yapılan Eleştirilerin Nedeni

Oyun için yapılan olumsuz eleştiriler, aynı şikayetlerin çoğunu yansıtıyor. Görünüşe göre PC oyuncuları, oyunun kontrol cihazı kullanıcılarının nişan alma yardımına sahip olmasından rahatsız ve bunun kendilerine haksız bir avantaj sağladığına inanıyor.

Diğerleri, COD: Warzone 2 kullanıcı arayüzü ve ganimet sisteminden etkilenmedi. Diğerleri hala Call of Duty: Warzone 2’nin Al Mazrah haritasını beğenmiyor. Oyuna erişmeye çalışırken teknik zorluklar yaşıyor veya orijinal COD: Warzone sunucularının 28 Kasım’a kadar kapalı olmasına kızıyor.

Bu olumsuz incelemelerdeki ortak bir tema, oyunun kalitesini doğru bir şekilde değerlendirmek için yeterli olmadığı iddia edilebilecek olan, yalnızca birkaç Warzone 2 maçı oynamış olmanın kabul edilmesidir.

Ne olursa olsun, COD: Warzone 2’nin resepsiyonunun zaman içinde nasıl değiştiğini görmek ilginç olacak. Pek çok oyun, inceleme bombalama çabalarından geri döndü ve “Çoğunlukla Olumsuz” olan genel derecelendirmeleri olayların “Olumlu” tarafına çevirdi. Ancak Call of Duty: Warzone 2’nin onların izinden gidip gitmeyeceği henüz belli değil.

Activision ve Infinity Ward, COD: Warzone 2 battle royale’i önümüzdeki aylarda birçok kez güncelleyerek hayran geri bildirimlerine göre değişiklikler yapacak ve yeni içerikler ekleyecek.

Warzone 2’nin sorunlu kullanıcı arayüzünde, oyuncuların oyundaki en büyük sorunlarından birini çözecek değişiklikler bile olabilir.

Bu arada Call of Duty: Warzone 2’yi sevmeyenler, orijinal Warzone’un ne zaman tekrar çevrimiçi olacağını bilmek isteyebilir. Orijinal Warzone sunucuları 28 Kasım’a kadar kapalı olacak ve bu noktada Caldera haritasıyla geri dönecek.

Verdansk’ı özleyen herkes, Verdansk’ın tüm ihtişamıyla öne çıktığı COD: Warzone Mobile oyununa yönelmek zorunda kalacak.

COD: Warzone 2 şimdi PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için çıktı.

Exit mobile version