Call of Duty: Vanguard Zombies için Yeni Harita Geliyor

Bir sızıntı, Call of Duty: Vanguard Zombies'in Sezon 2 içeriği hakkında iki Wonder Weapons ve yeni bir haritanın vurgulandığı bazı ayrıntıları ortaya koyuyor.

Call of Duty: Vanguard Zombies hayranları, Sezon 2’nin ana görevi paskalya yumurtasını dört gözle bekliyor. Ancak modun tamamı bu kadar değil. Call of Duty: Vanguard’ın bir sonraki sezonu ayrıca yeni Wonder Weapons ve Zombies hayranlarının oynaması için yeni bir harita sunacak.

Treyarch, bu eklemeleri 115 Günlük bir blog gönderisi aracılığıyla doğruladı. Hayranlara gelecek sezon için heyecanlanacak bazı şeyler verdi. Ancak Treyarch, Wonder Weapons ve başka bir haritanın geleceğini söylemenin dışında; haritanın veya silahların nasıl olacağına dair ayrıntı vermedi. Neyse ki, @_Nanikos_ olarak bilinen saygın bir Call of Duty sızdırıcısı oyunun dosyalarında biraz daha fazla bilgi buldu. Oyunculara yaklaşan eklemelerden ne bekleyecekleri hakkında bir fikir verdi.

İşte Call of Duty: Vanguard Zombies için Gelen Yenilikler

2. ve 3. sezonda gelen yeni operatörlerin bir listesi geliyor. Ayrıca 2. sezon için çok oyunculu harita dizisinin yanı sıra; Zombies oyuncuları birkaç hafta içinde eklenen Coolgun’u görecekler. Coolgun Wonder Weapon yakın zamanda sızdırıldı. Bazıları isminden dolayı buz bazlı olacağını tahmin ederken; @_Nanikos_ bunun sadece klasik Ray Gun olabileceğini ima eden daha fazla veri buldu. “Coolgun” başlığı, Treyarch tarafından kullanılan bir kod adı olabilir. Ancak hayranların kesin olarak bilmek için sezon 2’nin yayınlanmasını beklemesi gerekecek.

https://twitter.com/_Nanikos_/status/1484672722164944897

Yepyeni Wonder Weapon’a gelince, görünüşe göre bir kalkan şeklini alacak. Geçmişte oyuncular, birkaçı benzersiz tasarım ve yeteneklere sahip, parçalarla yapılan farklı kalkanlar yer alıyordu. Ancak hiçbiri “Harika Silahlar” olarak kabul edilmedi. Bu nedenle Treyarch’ın bu başlığa layık kalkan tabanlı bir öğeyi nasıl yaptığını görmek ilginç olacak.

Bu tamamen spekülasyon olsa da, Kaptan Amerika’nın kalkanı gibi fırlatma özelliği olacak. Bu Sezon 2 “Harika Silahların” nasıl elde edildiğine dair hiçbir ayrıntı verilmedi. Bu nedenle oyuncuların ikisini de “Gizemli Kutudan” mı yoksa görevler yoluyla mı elde edecekleri belli değil.

Skorpion Haritası

Yeni Zombies haritasına gelince, kod adı “Skorpion”. Ne yazık ki, üç alan ayrı ayrı listelendiği için klasik yuvarlak tabanlı bir stil umut edenlerin şansı yok gibi… Oyuncular muhtemelen Der Anfang’daki gibi çeşitli görevleri tamamlamak için “salon”, “vaha” ve “karanlık”a ışınlanacaklar. Şaşırtıcı bir şekilde, Call of Duty: Vanguard çok oyunculu Oasis adında bir çöl haritası var. Bu nedenle Treyarch bu konum için varlıkları yeniden kullanıyordur. “Karanlık” kod adı, eğlenceli bir tempo değişikliği olacak bir “Karanlık Aether” alanına işaret edebilirken; “salon”u tespit etmek daha zordur.

Yakın zamanda ertelenen Call of Duty: Vanguard Season 2 ile oyuncular bu içeriği denemek için 14 Şubat’a kadar bekleyecek. Umarız yeni harita ve çok ihtiyaç duyulan Wonder Weapons, Zombies topluluğunun beklentilerini karşılar.

Call of Duty: Vanguard artık PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X’te mevcut.

Exit mobile version