Call of Duty: Vanguard Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Call of Duty: Vanguard'ın PC için önerilen özellikleri açıklandı. 5 Kasım'da piyasaya sürülmeden önce PC'nizin Call Of Duty: Vanguard'ı ne kadar iyi çalıştıracağını kontrol edin.

Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım’da çıktığında 2021’in en büyük oyun sürümlerinden biri olacak. En son COD oyununa dalmadan önce teçhizatlarının standartlara uygun olup olmadığını kontrol edin. İşte Call of Duty: Vanguard için minimum, önerilen, rekabetçi ve ultra 4K teknik özellikleri gereksinimleri.

Call Of Duty: Vanguard PC Özellikleri

Minimum Gereksinimler:

Tavsiye edilen:

Rekabetçi:

Ultra 4K:

Önerilen Özellikler Çoğu Kullanıcı İçin Makul

Call of Duty: Vanguard’ı yüksek kaliteli grafiklerle veya üst düzey rekabetçi bir oyunla çalıştırmak isteyen oyuncular yüksek güçlü bir makineye ihtiyaç duyacak olsa da; oyunun önerilen özellikleri ortalama bir PC oyuncusu için oldukça makul. Steam‘in en son donanım araştırmasına göre NVIDIA GeForce GTX 1060, Steam kullanıcıları için en popüler grafik kartı.

Call of Duty: Vanguard için de ilgi çekici olan, devasa dosya boyutlarıyla ünlü bir franchise’dan gelen gerekli depolama alanıdır. Tam oyun, lansman sırasında yalnızca 61 GB gerektirir. Alan için gergin olan oyuncular, 36 GB’lık daha küçük bir gereksinimle yalnızca Zombies ve Multiplayer’ı yükleyebilir.

Alan sorun değilse, oyuncular “yüksek çözünürlüklü varlıkları yayınlamak için kullanılabilecek isteğe bağlı disk alanı” olarak tanımlanan Hi-Rez Assets Cache’i etkinleştirmeyi de seçebilirler. Dosya boyutu diğer COD oyunlarına kıyasla oldukça makul olsa da; gereksinim “lansman sırasında” olarak listeleniyor. Bu da Vanguard’ın depolama gereksinimlerinin gelecekteki güncellemelerle artacağı anlamına geliyor.

Activision ayrıca şu anda mevcut olan Call of Duty: Vanguard’ın ön yüklemesiyle ilgili ayrıntıları da yayınladı. Oyun 5 Kasım’da Xbox Series X|S, Xbox One, PS4, PS5 ve PC için çıkacak.

https://www.youtube.com/watch?v=3RTxjHxfKJo&ab_channel=CallofDuty

Exit mobile version