Call of Duty: Vanguard Dosya Boyutları Açıklandı

Call of Duty: Vanguard dosya boyutları ve ön yükleme detayları açıklandı. Activision, Call of Duty: Vanguard'ın konsollarda dosya boyutunu açıklarken, hayranların oyunu ne zaman önceden yükleyebileceğini de duyurdu.

Call of Duty: Vanguard oyununun çıkış tarihine bir haftadan biraz fazla bir süre kaldı. Bu nedenle yeni Call of Duty oyunu için bekleyiş neredeyse sona ermek üzere. Call of Duty oyun dosya boyutları son zamanlarda oldukça büyük. Bu nedenle CoD hayranlarının oyunu önceden yüklemek istemesi mantıklıdır. Böylece başlangıçta hemen oynayabilirler. Activision, oyunun ön yüklemesinin tam olarak ne zaman başladığını; mevcut platformların çoğunda oyunun dosya boyutunun ne olacağını açıkladı.

Call Of Duty: Vanguard Ön Yüklemesi Ne Zaman Olacak?

Oyun ön yüklemesi PlayStation 4 ve 5’te Kuzey ve Güney Amerika’da 21:00 PT’de başlıyor. Türkiye saatine göre yarın saat 08:00’de başlayacak. Diğer bölgelerdekiler, yerel saatle 29 Ekim’den itibaren oyunu yeniden yükleyebilecekler. Call of Duty: Vanguard’ı Xbox One veya Xbox Series X’e almayı planlayanlar; nerede yaşadıklarına bakılmaksızın 28 Ekim’den itibaren 21:00 PT’de ön yükleme yapabilecekler.

İşte Oyunun Dosya Boyutları

Son zamanlarda, Call of Duty: Vanguard’ın dosya boyutunun diğer Call of Duty oyunlarından önemli ölçüde daha küçük olacağı söylendi. Görünüşe göre Activision blöf yapmıyordu. PS5’te Call of Duty: Vanguard’ın dosya boyutu 64.13 GB’dir. 89.84 GB gerekli alan vardır. PS4’te oyunun dosya boyutu 54.65 GB gerekli alan ile birlikte 93.12 GB’dir. Bu arada, Xbox Series X’tekilerin önlerinde 61 GB’lık bir indirme varken, Xbox One’dakilerin uğraşacakları 56.6 GB’lık bir dosya olacak.

Activision, oyuncuların Call of Duty: Vanguard dosya boyutunu da azaltmak için “depolama alanını yönetebileceklerini” söyledi. Ancak bunun tam olarak ne anlama geldiği belli değil. Call of Duty oyuncularının tam olarak ne yüklediklerini seçip seçebilmeleri mümkündür. Önceki Call of Duty oyunları, örneğin yalnızca çok oyunculu oyunla ilgileniyorlarsa; oyuncuların kampanyayı kaldırmasına izin verdi. Bu nedenle, Call of Duty: Vanguard Zombies oyuncuların ilgisini çekmiyorsa; bu yazının yazıldığı sırada daha spesifik ayrıntılar mevcut olmasa da; sabit disklerinde biraz daha fazla yer açmak için bazı oyunları bırakabilirler.

Şimdiye kadar denklemin dışında kalan, hala ayrıntılara ışık tutmayan Call of Duty: Vanguard PC bağlantı noktası oldu. Activision, Call of Duty: Vanguard PC minimum ve önerilen özellikleri hakkında daha fazla bilginin “yakında” geleceğine söz verdi. Ancak ne zaman geleceğini belirtmedi. Bu arada Call of Duty: Vanguard’ın PC sürümünü yeniden yüklemek isteyenler 2 Kasım’dan itibaren bunu yapacaklar.

Exit mobile version