Call of Duty: Vanguard Açık Beta Tarihleri ​​Uzatıldı

Activision, Call of Duty: Vanguard beta tarihlerini uzatarak PC, PlayStation ve Xbox'taki hayranlara denemeleri için birkaç gün daha verdi.

Call of Duty: Vanguard açık betası dün başladı. Beta daha önce yalnızca PlayStation kullanıcıları ile PC ve Xbox’ta ön sipariş verenler için mevcuttu. Ancak Activision, Call of Duty: Vanguard açık beta tarihlerini uzatmak için hiç zaman kaybetmedi. Call of Duty meraklılarına 5 Kasım’daki lansmanından önce oyunu oynamak için fazladan birkaç gün verdi.

Call of Duty: Vanguard açık betası daha önce 20 Eylül’de tamamlanması beklenirken, şimdi 22 Eylül Çarşamba günü Türkiye saati ile 21:00’e kadar devam edecek. Eklenen yeni modlar veya haritalar olmayacak. Ancak Call of Duty oyuncuları beta sürümünde neler olduğunu kontrol edecekler. Buna geleneksel Call of Duty çok oyunculu maç türleri, bir avuç harita ve Vanguard’da ilk kez çıkan bazı yeni modlar dahildir.

Call of Duty: Vanguard Açık Betası İle Deneyeceğiniz Şeyler

Oyun beta, oyuncuların yeni oyunda franchise çıkışlarını yapan iki oyun modunu denemelerini sağlar. Bu, Gunfight’ta turnuva tarzı bir bükülme gibi olan Champion Hill modunu ve Patrol’u içerir. Patrol, Vanguard’daki geleneksel Call of Duty haritalarında oynanır. Sürekli hareket eden bir King of the Hill oyunu gibi oynanır.

Haritalara gelince… Call of Duty: Vanguard oyuncuları açık beta döneminde Eagle’s Nest, Gavutu, Hotel Royal ve Red Star’dan oluşan dört farklı haritaya göz atarsınız. Tam oyun, piyasaya sürülmesi planlanan 20 ile çok daha fazla haritaya sahip olacak. Bu Call of Duty: Vanguard çok oyunculu haritalarının çoğu geleneksel çok oyunculu modlar için olacak. Ancak bazıları bunun yerine geri dönen 2v2 Gunfight modu için yapılıyor.

Vanguard Oyununun Tam Sürümünde Neler Yer Alacak?

Activision oyunu, çok oyunculu haritalarının çoğu tamamen orijinal yapımlardır. Ancak bazıları önceki oyunlardan alınacaktır. Oyun, özellikle World at War haritaları Dome ve Castle’ın Vanguard’ın lansmanı için onaylanmasıyla birlikte; Call of Duty: World at War’dan ilham almış oluyor. Bunlar şimdiye kadar geri dönen tek haritalar olsa da; saygın bir sızıntı, hayranlara başka ne bekleyebilecekleri konusunda bir fikir verdi.

Söylentilere göre CODV, Call of Duty 4’ten hayranların favori haritasını bir başka oyuna taşıyarak bir noktada Shipment’a sahip olacak. Sadece bu deği. Başka bir World at War yaratımı olan Sub Pens haritasının da bir noktada Call of Duty: Vanguard’a gelmesi bekleniyor. Bu iki harita henüz herhangi bir yetkili tarafından onaylanmadı. Bu yüzden hayranlar bunu akılda tutmalı.

Oyun PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için 5 Kasım’da çıkıyor.

 

 

Exit mobile version