Call of Duty Modern Warfare 2 Onaylandı

Call of Duty'nin bu yılki oyunu Call of Duty Modern Warfare 2 olarak açıklandı. Yeni oyun, 2019'daki Modern Warfare'in devamı olacak.

Call of Duty, 2022’de Modern Warfare’e geri dönüyor. Geliştirici Infinity Ward ve Activision Perşembe günü, logoyu ve serideki bir sonraki oyunun başlığını gösteren tweet’lerle yeni oyunu doğruladı. Görünüşe göre basitçe Call of Duty: Modern Warfare 2 olarak bu yılın oyunu karşımıza çıkacak. Kalıcı nişancı serisinin yeni oyununun bu yıl içinde konsollara ve PC’ye ulaşması bekleniyor.

Call of Duty Modern Warfare 2 Twitter Hesabından Açıklandı

Twitter’da oyunun resmi hesabı, “Call of Duty’nin yeni dönemi geliyor” diye açıklama yaptı. Hesaptan oyunla ilgili kısa bir teaser videosu yayınlandı. Bu video estetik bir açıklamadan biraz daha fazlasını sunuyor. Ancak 2009’da piyasaya sürülen orijinal Call of Duty: Modern Warfare, 2’nin ana kahramanları olarak görev yapan uluslararası teknik özellikler birimi Task Force 141’in logosunu çok kısaca gösteriyor.

https://twitter.com/CallofDuty/status/1519724521133121536

(Bu yılın oyunu teknik olarak Call of Duty: Modern Warfare II olarak adlandırılabilir. Onu yukarıdaki logoya dayanarak bu adı taşıyan diğer oyundan ayırma girişiminde bulunulabilir. Call of Duty: Black Ops oyunlarında Romen rakamları kullanılmıştır. Sıra dışı Call of Duty: Black Ops III de dahil olmak üzere tüm devam serisi.)

En Başarılı Call of Duty Oyunu Modern Warfare

Bir sonraki Call of Duty, Infinity Ward’ın 2007’de Call of Duty 4: Modern Warfare ile başlayan alt markayı yeniden başlatması olan 2019’daki Call of Duty: Modern Warfare’in doğrudan devamı niteliğinde. Activision, 2019 Modern Warfare’in bugüne kadarki en başarılı Call of Duty oyunu olduğunu söyledi.

Activision’ın yeni Modern Warfare 2’yi bu hafta Las Vegas’taki NFL draft adaylarına özel olarak gösterdiği ve oyunu yakında daha geniş çapta göstermesi bekleniyor.

Activision’ın bu yıl mülk için planladığı tek nişancı oyunu yeni bir premium Call of Duty oyunu değil. Battle Royale unsurlarına sahip, “sıfırdan inşa edilmiş”, oynaması ücretsiz bir nişancı oyunu olan yeni bir Warzone oyunu da 2022’de geliyor. Orijinal Call of Duty: Warzone Mart 2020’de piyasaya sürüldü ve oyunun bir parçasıydı. O zamandan beri Activision ve geliştirici Raven Software, Warzone’u Call of Duty: Black Ops: Cold War ve Call of Duty: Vanguard içeriğiyle güncelledi.

 

Exit mobile version