Call Of Duty: Modern Warfare 2 2022 Yılında Geliyor

Call of Duty: Modern Warfare 2'nin 2022'de çıkacak. Oyun Amerika Birleşik Devletleri'nin Kolombiyalı uyuşturucu kartelleriyle mücadelesini konu alacak.

Call of Duty: Modern Warfare 2 için ilk hikaye konusu detaylarının sızdırıldığı iddia edildi. Oyun görünüşe göre uyuşturucu savaşına odaklanacak. Bu, hem 2019 Modern Warfare yeniden başlatmasına hem de 2009’daki orijinal Modern Warfare 2’ye kıyasla hikayede oldukça dramatik bir değişiklik olduğunu gösteriyor. Şu an itibariyle Activision, Modern Warfare 2’yi yaklaşan lansmana odaklandığı için resmi olarak duyurmadı. Ayrıca Call of Duty: Vanguard bu Kasım’da piyasaya çıkacak.

Call Of Duty: Modern Warfare 2 Hikaye Konusunun Ayrıntıları

Son girişin başarısı ve Infinity Ward’ın gelecek yıl için hazır olduğu gerçeği göz önüne alındığında; Call of Duty 2022’nin MW2 olacağı tam olarak bir sır değil. Bununla birlikte, NVIDIA’dan çeşitli oyun başlıklarının büyük bir şekilde sızdırılmasının ardından; içeridekiler, sızan oyunlardan biri olan Project Cortez’in Moden Warfare 2’nin kod adı olduğunu doğruladı. Tamamen sonuçsal, ancak hikaye konusunun ayrıntılarıyla ilgili yeni bir rapor ortaya çıktı.

VGC’den yeni bir rapor, geçici olarak bilindiği gibi Modern Warfare 2’nin Kolombiya uyuşturucu kartellerine odaklanacağını gösteriyor. Oyun, Cortez Projesi kod adına güvenilirlik kazandıracak Kolombiya uyuşturucu kartelleriyle savaşan ABD özel kuvvetleri hakkında olacak. VGC, kod adının benzer bir temele sahip olan ve Albay Félix Cortez adında bir kötü adama sahip olan Clear and Present Danger filmine atıfta bulunacağını tahmin etti. Yeni kurulan “Görev Gücü 141”, çok uluslu bir özel operasyon askeri grubu gibi dursa da; birçok karakterin Amerikan olmadığı gerçeği göz önüne alındığında, Captain Price gibi karakterlerin devam filminde geri dönüp dönmeyeceği belli değil.

Oyun Sicario Filmiyle Uyumlu Görünüyor

Önceki söylentiler Modern Warfare 2’nin programın ilerisinde olduğunu öne sürüyordu. Bu yüzden oyun oldukça iyi şekil alıyor. Hayranlar muhtemelen önümüzdeki yaza kadar herhangi bir resmi bakış almayacaklar. Çünkü o zaman Activision yıllık franchise’daki bir sonraki girişi ortaya koyma eğiliminde olacak. Modern Warfare 2, Amerika Birleşik Devletleri’nin devam eden uyuşturucu savaşı hakkında başka bir film olan Sicario gibi bir şeyle daha uyumlu duruyor.

Infinity Ward’ın Modern Warfare serisine son gidişi çok popülerdi. Bu yüzden geliştiricinin daha hafif bir öncül ile bunu sürdürüp sürdüremeyeceğini görmek ilginç olacak. Son oyun, Ruslarla başka bir çatışma hikayesini oluşturuyordu. Ancak görünüşe göre Warzone hikayesi aracılığıyla çözüme kavuştu. Modern Warfare 2’nin Amerika Birleşik Devletleri’nde mi yoksa uluslararası sularda mı kalacağı belli değil. Ancak seri daha önce Amerika’da 2011’deki Modern Warfare 3’te New York için savaş görevleri içeriyordu.

Exit mobile version