Call of Duty Mobile World Championship büyük ödül dağıtıyor

Activision, Call of Duty: Mobile World Championship rekabetçi oyun etkinliğinin bu yıl şimdiye kadarki en büyük ödül havuzuyla geri döneceğini duyurdu. 3 Haziran’da gerçekleşmesi planlanan turnuva serisinin ödül çantasında 2 milyon dolar bulunuyor.

Sadece ödül havuzundaki para miktarı geçen yıl 1 milyon dolardan ikiye katlanmakla kalmadı, aynı zamanda hak kazanabilecek takımların toplam sayısı da artırıldı.

Sony Epic Games’e bir kez daha yatırım yaptı

CALL OF DUTY MOBILE WORLD CHAMPIONSHIP İLE İLGİLİ AYRINTILAR YAKINDA PAYLAŞILACAK

Sony sponsorluğundaki etkinlikte dünyadaki herkes yarışmayı deneyebilir. Call of Duty: Mobile’ın içinde birden çok aşamada gerçekleşen bölgesel turnuvalar olacak. Oyuncular bu turnuvalara katılabilir ve diğerleri daha sonra açıklanarak finalde yer almak için mücadele edebilirler. Bugün, turnuva serisinin ilk duyurusu yapıldı. Turnuvanın yapısı, formatı ve önemli tarihlerle ilgili tüm ayrıntılar daha sonra paylaşılacaktır.

Activision’ın Sony ile ortaklığının bir parçası olarak, “Xperia 1 III” turnuvanın resmi mobil cihazı olacak. Bu akıllı cihaz 120 FPS’ye kadar destek sağlıyor.

Dünya Şampiyonası’nın yeni baskısı hakkında daha fazla bilgi edinmek için, Activision’ın çeşitli konularda fikirlerini paylaşan mobil Başkan Yardımcısı Matt Lewis ile görüşüldü. Ödül havuzundaki büyük artışla ilgili olarak Lewis, bunun katılım için daha fazla yetenek çekmesi gerektiğini söyledi.

Lewis “En iyi oyuncularımızı en üst düzeyde rekabet ettikleri için ödüllendirmek ve mobil e-sporları ve çalışmayı şekillendirmeye devam etmek istiyoruz. Ödül havuzu bunun bir parçası; bunun, büyük küresel topluluğumuz için sevdikleri oyuna katılımı daha fazla teşvik ettiğini düşünüyoruz.” dedi.

Desteklenen bölgelerin genişletilmesiyle ilgili olarak Activision, şu anda Çin ana karasının yanı sıra Güney Asya ve Orta Doğu’da bölgesel elemeler sunuyor. Lewis, “2021’deki Call of Duty: Mobile World Championship ile büyük gidiyoruz,” dedi.

Öte yandan Call of Duty: Mobile, Sezon 3: Tokyo Escape yeni haritalar, modlar, battle royale içeriği ve daha fazlasıyla 17 Nisan’da yayına girerken çok yakında büyük bir şekilde büyüyecek.

Exit mobile version