Call of Duty Mobile Uyanış Geliyor

Call of Duty Mobile 2023 ilk sezonu Uyanış, oyunseverlere yeni haritalar, yeni teçhizatlar getiriyor. İşte oyunla ilgili tüm detaylar.

Call of Duty Mobile, Sezon 1: Uyanış oyununu 18 Ocak’ta tanıtacak. Sezon, yeni operatör görünümleri, silah planları, arama kartları ve daha fazlası dahil olmak üzere 50 seviye ücretsiz ve premium öğe içeren yepyeni bir savaş bileti içeriyor. Savaş biletinin öne çıkan özelliklerinden biri, ücretsiz geçişin 21. kademesinde açılan Black Ops 3’ten Dingo hafif makineli tüfeğidir.

1. Sezon: Uyanış yeni Big Head Blizzard parti modunu tanıtacağından, çok oyunculu için Call of Duty bobbleheads bir şey haline gelecek. Activision bunu, oyuncuların düşmanlara hasar verirken enerji elde ettiği bir mod olarak tanımlar. Ne kadar fazla enerji elde edilirse, operatörlerinin kafası o kadar büyü. Ta ki sadece bir yakın dövüş silahı ve artırılmış sağlık puanları ile donatılmış bobblehead benzeri bir karaktere dönüşene kadar.

Nuketown çok oyunculu haritası, Ay Yeni Yılı temalı bir varyantla sezonluk bir görünüm kazanıyor. Nuketown’ın yeni görünümü, bir metropol şehri olarak tasarlanacak ve Tavşan Yılı’nı temsil eden estetiğe sahip olacak.

Zombies modu ayrıca Super Attack of the Undead moduna Ay Yeni Yılı temalı bir güncelleme alacak. Ek olarak, Zombies için Sezon 1, güncellenmiş karakter modellerini, enfekte olanlar ve hayatta kalanlar için yeni yetenekler ve ek haritalar için destek içerecek.

İşte Call of Duty Mobile Uyanış ile Gelecek Yenilikler

Call of Duty Mobile oyununun 2023 yılı ilk sezonu olan “Uyanış” ile oyuncular yeni yılı gösterişli bir şekilde kutluyor. Yılın ilk sezonunda, oyuna kazanma taktiklerinizi yenileyebileceğiniz ve yeni ödüller kazanabileceğiniz çoklu oyuncu ve Battle Royale alanları ekleniyor.

18 Ocak Çarşamba günü başlayacak yeni sezonla birlikte oyuncular, Tavşan Yılı temalı Nuketown haritasına geri dönüp Büyük Tipi ve Yaşayan Ölülerin Süper Saldırısı gibi yeni ve güncellenmiş çoklu oyuncu modlarını oynayabilecek ve Ay Yeni Yılı güncellemelerine katılabilecek.

Call of Duty: Mobile 1. Sezonu Uyanış’ta oyuncular, 50 kademelik yeni savaş bileti, ödüllerinin yanı sıra Cassius – Kader Şampiyonu ve Rampage – Zehirli, yeni Dingo – Hepsini Fethet silahı, yeni silah tasarımları, profil kartları, tılsımlar, oyun içi puanlar (CP) ve sezon boyunca eklenecek çok daha fazla içeriği kazanma fırsatı yakalayacak.

Android ve iOS üzerinden indirilebilir olacak yeni sezonla beraber gelen tüm yeni içerikler ve güncellemeler şu şekilde;

Yeni sezona dair tanıtım fragmanını ise aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

Exit mobile version