Call of Duty Mobile 12. sezonun ipuçları ve püf noktaları

Call of Duty Mobile 12. sezonu, yeni gece haritaları, modları ve yaşayan ölümsüzlerle başlamak üzere… En iyi Youtuber ve Zombiler modu uzmanı MrDalekJD, Call of Duty Mobile Season 2’de kalabalıkla savaşmak için en iyi ipuçlarını The Sun‘a verdi.

İşte MrDalekJD’nin ipuçları …

Silahınızı Bilmek

Bir Battle Royale maçına girerken, mükemmel bir silahın kurulması kritik öneme sahiptir. Zombiler ile savaşırken durum farklı değildir.

Bir Zombi etkin noktasını ele geçirmek istediğinizde, yüksek ateş oranına sahip bir birincil silahı tercih etmek isteyeceksiniz. Yani herhangi bir saldırı tüfeği veya hafif makineli tüfek bu durumda iyi çalışacaktır.

PS4 Spider-Man kayıt dosyalarınız PS5’e aktarılabilecek

İkincil silahınıza bakınca, bir av tüfeği benim seçimim olurdu. Dar bir noktadayken anahtar olabilecek tek bir mermi ile birkaç Zombiyi alt edebileceksiniz!

Her bir silahla sahip olduğunuz Gunsmith’in ne olduğunu bildiğinizden emin olmak da önemlidir. Bu nedenle birincil ve ikincil silahınız arasında geçiş yaparken, hip-ateşe öncelik vermeniz veya nişan almanıza gerek olup olmadığını bilirsiniz.

Zombiler: Yeniden yüklendi

Cephane sayınıza dikkat etmek, bir Zombiler saldırısından kurtulmak için çok önemli bir unsurdur. Asla küçük cephanede bir Zombiler sürüsü ile bir savaşa girmek istemezsiniz. Bu yüzden, ölümsüzlerle yüzleşmeden önce, her zaman silahlarınızın yeniden yüklendiğinden ve saldırıdan kurtulmak için yeterli cephaneye sahip olduğunuzdan emin olun.

 

Ne zaman yeniden yükleneceğini bilmek de önemlidir. Düzenli olarak yeniden doldurmak, savaşta asla boş bir silahla yakalanmamanızı sağlamanın iyi bir yoludur. Yeniden doldurmak için en iyi zaman, daha büyük bir Zombiler grubunu temizlediğiniz zamandır. Bir sonraki dalga yaklaşmadan önce biraz alanınız olduğunu açıkça görebilirsiniz.

Mevcut şarjörde yeterli cephaneye sahip olduğunu hissetsen bile güvende olmak üzgün olmaktan daha iyidir!

Arkanızı kontrol edin

Zombileri alt ederken gözlerinizi başınızın arkasında tutmak neredeyse imkansızdır. Ancak çevrenize her zaman dikkat etmeniz gerekir. Zombilerin nerede olduğundan emin değilseniz, muhtemelen tam arkanızdadırlar.

Zombiler ortaya çıkacak ve arkanızı döndüğünüzde size saldıracak. Bu yüzden pusuya düşürülmediğinizden emin olmak için arkanızı düzenli olarak kontrol etmeniz önemlidir.

Zombiler arkadan saldırdığında ölmek, oyuncuların yakalanmasının en yaygın yollarından biridir, bu hatayı yapmayın!

Acele etmeyin

Herhangi bir Zombi etkin noktasına koşarken, çevrenizdekileri aldığınızdan emin olun. Girmek üzere olduğunuz binayı veya alanı anlamak, zaferin tek sonuç olmasını sağlamak için çok önemlidir.

Çıkış rotalarınızı bilin ve toplanırken panik yapmayın. Geçip kaçmanız için bir yol açın veya arkanızı dönüp daha fazla yıkım yaratın.

Call of Duty Mobile Season 12, 11 Kasım Çarşamba gününden itibaren satışa sunulacak.

Exit mobile version