Call Of Duty League yüz yüze turnuvaya geri dönüyor

Call of Duty League, Covid-19 salgını sırasında online olarak gerçekleştikren sonra bu Haziran ayında yüz yüze maçlara geçici bir dönüş planlıyor.

Activision daha önce Overwatch e-sporlarını stadyumlara geri getirme planlarını açıklamıştı. Bu yılki OWL sezonunda üç Çinli takım canlı maçlara geri döndü. Call of Duty’nin sahadaki oyunlara dönüşü Pasifik’in diğer tarafında gerçekleşecek. Bu sezonun Major IV’ü Teksas’taki Dallas Empire Arlington Stadyumu’nda yapılacak.

Epic Games Store’da Bu Hafta 40 TL Değerindeki Oyun Ücretsiz

Ancak takımlar bir kez daha yüz yüze mücadele edecekken, bu yıl tezahürat yapan kalabalıklar beklemeyin. Activision, yalnızca takımların ve “sınırlı lig personelinin” katılacağını açıkladı. Ayrıca etkinlik sırasında acil Covid testi için hazır bulunacaklarını vurguladı.

Activision Blizzard, canlı e-spor şovlarına dönüş yapmak istiyor. Ancak yalnızca çevrimiçi etkinliklerin pandemiyle ortadan kalkmasını beklemeyin. Yayıncı, bu yıl esporla ilgili yaklaşık 50 çalışanı işten çıkardı. Canlı etkinliklerin tamamen yok olmamakla birlikte, dijital turnuvalara daha fazla odaklanmayı planladığını açıkladı.

CALL OF DUTY LEAGUE NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Bu yılki Call of Duty League, sezonun büyük bir kısmı çevrimiçi olarak oynanarak çoktan başladı. Bir sonraki Major Lig, 13 Mayıs Perşembe günü başlayacak. Yüz yüze yapılacak olan Major IV turnuvası, 17-20 Haziran tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.

Call of Duty’nin genel müdürü Johanna Faries, “Taraftarların yolun aşağısında katılımıyla tam teşekküllü arenalara geri dönmeyi umuyoruz, ancak kararlarımızda dikkatli ve kasıtlı olduğumuzdan ve güvenliğe öncelik verdiğimizden emin olmak istedik. Ve bence herkes bu an için gerçekten heyecanlı.” dedi.

Faries, COD League oyuncularının çoğunluğunun zaten Dallas-Fort Worth bölgesinde yerleşik olması ve Envy Gaming’in sahibi olduğu Empire’ın geçen sezon şampiyonluğunu kazandığından, Arlington’daki sezonun ilk LAN tabanlı turnuvasının mantıklı olduğunu söyledi. Mekan ayrıca geçmiş Overwatch Ligi ve diğer e-spor etkinliklerine başarıyla ev sahipliği yaptı. Ayrıca, işleri başlatmak için güçlü bir yüz yüze canlı etkinlik sunacağına dair güven verdi.

Exit mobile version