Call of Duty: Cold War multiplayer ücretsiz oldu

Call of Duty: Black Ops Cold War oyununu henüz oynamadıysanız, biraz oyun zamanı ayırmak isteyebilirsiniz. Activision, Cold War’un multiplayer ve salgın modlarını bir bütün olarak oynanması için bişr hafta boyunca ücretsiz hale getiriyor.

CALL OF DUTY COLD WAR MULTIPLAYER NE ZAMANA KADAR ÜCRETSİZ

Ücretsiz erişim haftası 25 Şubat’ta saat 10: 00’da (18: 00 GMT) başlıyor ve 4 Mart’ta saat 10: 00’a (18: 00 GMT) kadar devam ediyor. Ücretsiz modlar arasında Cold War’un sizi büyük bir şeye sürükleyen yeni Zombies modu Salgını bulunmaktadır. Tamamlanması gereken beş hedeften birini içeren eski harita.

Sony, Ratchet and Clank oyununu PS4 ve PS5 sahiplerine ücretsiz veriyor

Sezon 2’nin lansmanı ve ücretsiz erişim haftası, Apocalypse haritasındaki farklı oyun modlarının bir bütün olarak karıştırıldığı Apocalypse 24/7 çalma listesini de getiriyor. Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination ve Hardpoint modları var – daha geleneksel bir Call of Duty deneyimi arıyorsanız harika.

Call of Duty hayranlarının en sevdiği Silah Oyunu da Soğuk Savaş başlangıcını yapıyor. Bu da size önceden belirlenmiş 20 silahtan oluşan bir sette herkes için ücretsiz bir formatta dönmenizi sağlıyor. Gunfight Blueprints ve Face Off gibi ücretsiz olarak kullanılabilen bir dizi başka çok oyunculu mod var.

Hepsinden öte, 26 Şubat saat 10.00 ile 1 Mart saat 10.00 arasında hem ücretli hem de ücretsiz oyuncular için çift XP ve çift silah XP’si var. Ve ücretsiz erişim haftası sizi tüm şeyi satın almaya teşvik ediyor, kazandığınız tüm ilerlemeleri de taşıyacak.

Exit mobile version