Call of Duty: Black Ops Cold War sistem gereksinimleri

Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War için tüm PC özelliklerini ortaya çıkardı. Depolama gereksinimleri çok fazla. Oyunu ultra ayarlar etkin ve ışın izleme ile 4K olarak oynamayı planlıyorsanız, 250 GB alan boşaltmanız gerekir. Teknik özelliklerin en üst noktası budur. Ancak diğer her şey için 175 GB alan gerekir. Bu çok fazla depolama demektir. Bazıları için 250 GB SSD’nin tamamını kaplayabilir veya ona çok yaklaşabilir.

Neyse ki, yalnızca çok oyunculu modu oynamayı planlıyorsanız, alan gereksinimi sadece 50 GB’a düşer.

Sony’nin yeni Play Station uygulaması

Activision, depolama gereksinimlerinin yanı sıra, 4K ultra ayarlar ve ışın izleme için Nvidia’nın en yeni RTX 3080 grafik kartını veya genel olarak ışın izleme için RTX 3070’i önermektedir. Tam oyun için önerilen özellikler arasında bir GTX 970 veya eşdeğeri, Intel Core i5-2500K veya eşdeğeri ve 12 GB RAM bulunur. En azından, çok oyunculu mod için bir GTX 670, 8 GB RAM ve Intel Core i3-4340’a ihtiyacınız olacak.

CALL OF DUTY: BLACK OPS COLD WAR KONSOL GEREKSİNİMLERİ AÇIKLANMADI

Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War’un mevcut konsollarda ve hatta Xbox Series X ve PS5 gibi yeni nesil konsollarda ne kadar büyük olacağını açıklamadı. Konsollarda 250 GB’lık yer kaplaması pek olası değildir, ancak Call Of Duty: Modern Warfare için mevcut depolama gereksinimleri göz önüne alındığında, bu bilgisayar özellikleri cesaret verici görünmüyor.

MODERN WARFARE BOYUTUYLA ELEŞTİRİLMİŞTİ

Call Of Duty: Modern Warfare, yüksek depolama gereksinimleri nedeniyle eleştirildi. Yeni bir yama, oyunu 220 GB’tan 170 GB’ın altına düşürdü. Gelecekte bir noktada bu oyun için benzer indirimler alacağımızı umuyoruz. En son Call of Duty taksiti 13 Kasım’da başlayacak.

Exit mobile version