Call Of Duty: Black Ops Cold War Beta sürümü yayınlandı

Call of Duty: Black Ops Cold War Beta sürümü yayınlanıd.  Bu hafta sonu ilk kez – ilk olarak PS4’te – gelecek serinin Black Ops Cold War oyununun Beta sürümünü artık oynayabilirsiniz. Oyunu ön sipariş verenler, perşembe akşamından itibaren ilk halka açık test aşamasına bile eriştiler. Halihazırda tutulan alfadan sonra, test kullanıcıları grubu artık iki hafta sonunda önemli ölçüde genişletilecek.

Resmi duyuruya göre, beta sürümünün bir parçası olarak, geleneksel 6v6 modlarında tipik Black Ops savaşları, 12v12 savaşlarla “Linked Arms” modu ve yepyeni 40 oyunculu mod “Fire Squad: Dirty Bomb” mevcut olacak. Yetkililer, beta sürümünün, Soğuk Savaş sırasında dünyanın belirli yerlerinde oyunun çok oyunculu haritalarından bir seçki sunacağını söyledi.

MORTAL KOMBAT 11 ULTIMATE RAMBO İLE GELİYOR

CALL OF DUTY BLACK OPS COLD WAR AÇIK BETA

Açık beta tüm platformlarda ücretsiz olarak sunulacak olsa da, bazı oyuncular yine de diğerlerinden daha erken oynayabilecek. Başlangıçta da belirtildiği gibi, PS4’teki ön siparişler perşembe akşamı erişime açıldı. PlayStation sunucuları çevrim içidir. Akşam 6’dan kısa bir süre sonra kullanılabilir durumdadır. Erken erişim, PS5 için Black Ops Cold War ön siparişi veren tüm oyuncular için de geçerlidir.

Oyun, bugün ve 12 Ekim Cumartesi gününden Pazartesi gününe kadar ön sipariş verenler için ayrılmış durumda, internet bağlantısı olan diğer tüm PS4 sahipleri Call of Duty: Black Ops Cold War’u deneyebilir.

Önümüzdeki hafta sonu çapraz oyuna odaklanılacak başka bir Açık Beta hafta sonu gerçekleşecek. 15-19 Ekim arasında, tüm PlayStation 4 sahipleri tekrar oynayabilir. Bilgisayardaki erişim PlayStation’daki ilk hafta sonu ile benzer şekilde bölünür.

Blizzard Battle.net aracılığıyla Xbox One, Xbox Series X veya PC için CoD: Black Ops Cold War ön siparişi veren oyuncular, dün ve bugün Cumartesi’den 19 Ekim Pazartesi’ye kadar oynua başlayabilir. Beta tüm Xbox içindir.

https://www.youtube.com/watch?v=8o-kI11cAx4

Black Ops Cold War Beta PC Teknik Gereksinimleri

Activision ve Treyarch, Black Ops Cold War Beta için PC oyuncuları için minimum ve önerilen özellik gereksinimlerini de açıkladı. Call of Duty: Black Ops Cold War Beta, 13 Kasım lansmanı öncesinde PC hayranlarına oyunu uygulamalı olarak sürdürme şansı verecek.

Oyunun PC versiyonu Beenox tarafından Treyarch & Raven Software ile birlikte geliştirildi.

İŞTE OYUNUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

MİNİMUM GEREKSİNİMLER

İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit (SP1) veya Windows 10 64-Bit (1803 veya üstü)
CPU: Intel Core i5 2500k veya AMD eşdeğeri
VİDEO: Nvidia GeForce GTX 670 2GB / GTX 1650 4GB veya AMD Radeon HD 7950
RAM: 8 GB
HDD: 45GB HD alanı
AĞ: Geniş bant İnternet bağlantısı
SES KARTI: DirectX Uyumlu. DirectX 12 uyumlu sistem gerektirir.

ÖNERİLEN ÖZELLİKLERİ

İşletim Sistemi: Windows 10 64 Bit (en son Hizmet Paketi)
CPU: Intel Core i7 4770k veya AMD eşdeğeri
GPU: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / GTX 1660 Super 6GB veya AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
RAM: 16 GB
HDD: 45GB HD alanı
AĞ: aBroadband İnternet bağlantısı
SES KARTI: DirectX Uyumlu. DirectX 12 uyumlu sistem gerektirir.

Exit mobile version