Calendly Nedir? Ne İşe Yarar?

Calendly nedir gibi sorulara yanıt mı arıyorsunuz? Bu rehberde Calendly hakkında merak ettiğiniz her şeye cevap bulabilirsiniz.

Günün önemli bir kısmı arama ve toplantılarla geçen kişilerdenseniz takvimde uygun zaman aralığı açmak epey zorlayıcı olabilir. Neyse ki buna yönelik geliştirilen hizmetler de bulunuyor. Calendly nedir sorusunu yanıtlarken gününüzü yönetmenizi sağlayacak harika bir çözümü de sizinle paylaşmış olacağız.

Dünyanın dört bir yanından insanın işlerini kolaylaştırmak için kullandığı Calendly hakkında bilmeniz gereken çok şey var.

Calendly Nedir?

Calendly, müşterilerinizin randevu almasını kolaylaştıran bir çevrim içi hizmettir. Çalışma saatlerinizi ve müsaitlik durumunuzu paylaşarak müşterilerinizin sizden uygun bir zaman için randevu almasını kolaylaştırır.

Bir etkinlik oluşturabilir ve çalışma saatlerinizi belirterek, takvim uygulamanızı bağlayarak sizinle tanışmak isteyenlerin sadece birkaç tıklamanın sonunda randevu almasını sağlayabilirsiniz. Bu, çakışan randevular hakkında endişelenmenize gerek kalmadan zamanınızı da daha iyi yönetmenize yardımcı olur.

Akıllı takvim entegrasyonu, programınızı her zaman güncel tutar. Gün ve saat aralıklarını özelleştirme, zamanın kontrolünü tamamen size verir. Müşteriler, kimsenin parmağını kaldırmasına gerek kalmadan hem kendilerine hem size uyan bir tarih için randevu alabilir.

Sayısız özelleştirme seçeneğini yanında sürekli olarak yeni özellikler sunuyor. Hatırlatıcıları otomatikleştirmekten potansiyel müşterileri tarama yoluyla yönlendirmeye kadar takviminizi düzenli tutmaktan çok daha fazlasını yapabilir.

Calendly Ne İşe Yarar?

Calendly, sizinle iletişim kurmak isteyen insanların müsait olduğunuz bir zamana randevu almasını sağlayan bir araçtır. Çalışma saatlerinizi belirleyerek randevu çakışması gibi sorunlardan kurtulmanızı, zamanı da daha verimli bir şekilde yönetmenize olanak tanır.

Calendly Kimler Tarafından Kullanılabilir?

Bugün hemen hemen herkes zamanı iyi yönetmeye ihtiyaç duyuyor. İster serbest zamanlı çalışan olarak sadece zaman yönetme aracına ihtiyacınız olsun ister toplantıları daha planlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyor olun, Calendly size yardımcı olabilir.

Calendly Fiyatı Ne Kadar?

Calendly, freemium bir araçtır. Hizmetin temel özellikleri ücretsiz planı tercih edenler tarafından kullanılabilir ancak daha gelişmiş özelliklerle sahip olmak için abonelik satın almaya ihtiyacınız vardır. Calendly’nin herkesin ihtiyaç duyduğu seçeneği bulabilmesi için çeşitli fiyatlandırmaları vardır.

Basic

Bu plan yalnızca temel özellikleri içerir. Basic hesabınıza yalnızca bir takvim bağlayabilir ve müşterilerinizin rezervasyon yapması için yalnızca tek bir etkinlik türü oluşturabilirsiniz. Bildirimleri özelleştiremezsiniz ama siz ve müşterileriniz otomatik etkinlik bildirimleri alabilirsiniz, yeniden planlama ve iptal işlemleriyle manuel olarak uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Essentials

Tek bir etkinlik türü sizin için yeterli değilse yalnızca bir seviye yükselterek sınırsız etkinlik türüne sahip olabilirsiniz. Aylık 8 ABD doları karşılığında başta grup etkinlikleri olmak üzere birkaç özelliğe daha erişebilirsiniz. Ayrıca Essentials planında biraz daha fazla özelleştirme seçeneğine sahip olursunuz.

Professional

Birden fazla takvim kullanıyorsanız Professional planı tercih edebilirsiniz. Bu paket, tüm özelleştirme özelliklerine erişimin yanı sıra kişi başına altı takvime kadar hak tanır.

Teams

Calendly’yi tüm ekibiniz için kullanmak istiyorsanız Teams planına göz atabilirsiniz. Bu plan, daha çok ekip olarak çalışanlar için önerilir.

Calendly Nasıl Kullanılır?

Calendly’yi denemek istiyorsanız öncelikle bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Calendly web sitesine gidin ve “Get started” butonuna tıklayın. Daha sonra e-posta adresinizi yazıp “Sign up” butonuna basın.

Calendly Nasıl Kullanılır?

Bilgilerinizi girin ve e-posta adresinizi doğrulayın. Ardından oturum açıp Calendly hesabınızla ilgili ayarlamalar yapmaya başlayabilirsiniz.

Sizden ilk başta çeşitli bilgileri vermeniz istenecektir. Bunları hemen yapabilir ya da kurulumu daha ileri bir zamana ertelemeyi seçebilirsiniz.

Exit mobile version