En İyi 5 Burun Düzeltme Programı

Burun düzeltme programı arayışında olanlar için hazırladığımız bu listedeki uygulamalarla burnunuzu dilediğiniz gibi düzeltebilirsiniz.

Burun Düzeltme Programı Tavsiyeleri

Burun düzeltme programı ile daha estetik göründüğünüz fotoğraflar elde etmek istemez misiniz? Burnunuzun şekli, yüzünüzün nasıl göründüğünü belirleyen en önemli noktalardan biridir. Yüzünüzün merkezinde yer alır. Bir kişi yüzünüze baktığında dikkatini çeken ilk kısım burnunuzdur çünkü yüzünüzün merkezinde burnunuz vardır.

Burnunuz üzerinde küçük bir değişiklik yaparak nasıl göründüğünüzü önemli ölçüde değiştirebilirsiniz. Daha estetik bir görünüm elde etmek için fotoğrafınızın üzerinde bu tür küçük çaplı değişikliklere gidebilirsiniz.

Kendinizi burun küçültme programı ya da burnu istediğiniz gibi düzeltme programı ararken uygulama mağazalarında kaybolmuş hâlde buluyorsanız bu listedeki uygulamaları göz ardı ediyorsunuzdur. Aşağıda yer alan uygulamalar, hiç zahmete girmeden burnunuzu düzenlemenizi ve daha iyi bir yüze sahip olmanızı sağlar.

Burun Düzeltme Programı Tavsiyeleri

Burnunuzu düzeltmek için iyi bir uygulama arıyorsanız bu uygulamaları mutlaka incelemelisiniz. Dilerseniz gelin, yukarıdaki uygulamaları ayrı ayrı ele alalım.

YouCam Makeup

YouCam Makeup, cerrahi müdahale olmadan burun estetiği yaptırmışsınız gibi görünmenizi sağlayan harika bir özelliğe sahiptir. Bu uygulama hem zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor hem gereksiz bir masraf yapmanızın önüne geçiyor.

Bu güzelleştirme uygulaması sayesinde burun düzeltmenin yanı sıra yüz inceltme gibi ayarlamalar da yapabilirsiniz.

Face Warp – Plastic Surgery

Face Warp, daha önce hiç fotoğraf düzenleme uygulaması kullanmamış olan kişilerin bile kolaylıkla kullanabileceği bir uygulamadır. Bu uygulama, tabiri caizse estetik ameliyatı yapıyor. Öyle ki yüzünüz tanınmayacak hâle gelebiliyor. Burun, ağız, göz ve yüzün diğer kısımlarını isteğe bağlı olarak büyültebilir veya küçültebilir.

Perfect Me

iOS ve Android kullanıcılarının tercih edebileceği bu uygulama, yüzünüzün yanı sıra vücudunuz üzerinde de değişiklik yapmanızı sağlayan bir uygulamadır. Perfect Me, burundaki eğriliği ortadan kaldırabilir, kemerli burunları daha düz hâle getirebilir. Kısacası doğru ayarlamalarla hayallerinizdeki yüze kavuşmanızı sağlayabilir.

Karın kasınız yok mu? Perfect Me’nin vücut düzenleme kısmında karın kası eklemenizi sağlayan bir bölüm de bulunuyor.

Pixl

Pixl’ın şekillendirme özelliği sayesinde estetik ameliyatı olmadan burnunuzu küçültebilir ya da sadece şeklini biraz değiştirebilirsiniz. Burnunuzun şeklini belirledikten sonra dilerseniz yüzünüz için temizlik de yapabilirsiniz. Cildinizde eğer leke veya sivilce varsa bunları kolaylıkla yok edebilirsiniz.

Fotogenic

Uygulamanın ismi aslında sahip olduğu özellikler hakkında en önemli ipuçlarını veriyor. Fotogenic, yüzünüzü oldukça gerçekçi bir şekilde düzenler. Bu düzenlemeden sizi gerçek hayatta her gün görenlerin bile ilginç bir şekilde gerçekçi bulacağı bir sonuç alabilirsiniz.

Exit mobile version