Bulanık Fotoğraf Netleştirme Uygulamaları

Bulanık fotoğraf netleştirme uygulamaları mı arıyorsunuz? Bu arayışınıza son verecek uygulamaları mutlaka denemelisiniz.

Bulanık fotoğraf netleştirme uygulamaları, akıllı telefonunuzda, tabletinizde ya da bilgisayarınızda yer alan fotoğraflara göz atarken denk geldiğiniz belirsiz fotoğraflar karşısında başvurabileceğiniz oldukça etkili uygulamalardır.

Bu listede App Store’da ve Play Store’da yer alan, bulanık görüntüleri düzeltmenize yardımcı olacak en iyi uygulamaları bulacaksınız.

Bulanık Fotoğraf Netleştirme Uygulamaları Neler?

Bulanık Fotoğraf Netleştirme Uygulamaları Neler?

1. Adobe Lightroom CC

Lightroom, fotoğraf düzenleme uygulaması arayan çoğu kullanıcının arayışına son vermiş ve onların gönlünde taht kurmayı başarmış bir uygulamadır. Uygulama zaten Adobe tarafından sağlanan bir uygulama olduğu için ne kadar gelişmiş olduğuna değinmeye gerek yoktur.

Adobe, masaüstü kullanıcılarına en kaliteli fotoğraf ve video düzenleme hizmetlerini sunan şirkettir. Şirketin bu uygulaması maskeleme özelliğine de sahiptir. Bu özellik sayesinde daha keskin hâle getirmek istediğiniz kısmı seçebilirsiniz. Aşırı netlik sonucunda meydana gelebilecek bozulma oranı da önemli ölçüde düşürür.

Fotoğraf çekme uygulamalarında da belirttiğimiz üzere Lightroom, harika bir kamera uygulaması olarak da hizmet vermeye uygundur.

2. Sharpen Image

Uygulamanın adından da anlaşılabileceği üzere Sharpen Image’in tek bir özelliği bulunuyor. Bu özellik de tahmin edebileceğiniz gibi görüntü keskinleştirmektir. Play Store’da bulabileceğiniz uygulama, görüntü netleştirme için birebir olsa da aşırı bulanık fotoğrafları düzeltmek için çok da iyi bir tercih olmayabilir.

3. VSCO

VSCO, çok bulanık olmayan görüntüleri netleştirebileceğiniz harika bir uygulamadır. Harika olmasını bu özelliğine değil, filtre yelpazesinin genişliğine borçludur. Uygulama filtre bakımından düzenli olarak güncelleniyor. Bu, yeni filtreleri denemekten keyif alan kullanıcılar için mükemmel bir uygulama olduğu anlamına geliyor.

4. Snapseed

Snapseed hem Play Store’da hem de App Store’da bulabileceğiniz oldukça popüler bir görüntü düzenleme uygulamasıdır. Mobil fotoğrafçılar tarafından oldukça sık bir şekilde kullanılıyor. Ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama, fotoğrafları fark edilebilir şekilde netleştirebiliyor.

5. Pixlr

Bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Pixlr’ın hem Android hem de iOS sürümü bulunuyor. Ücretsiz versiyonda uygulama içi reklamlar biraz can sıkıcı olsa da reklamları kaldırmak için ücretli versiyonu tercih edebilirsiniz. Bulanık fotoğrafları netleştirmenizi sağlayacak çeşitli araçlara sahiptir.

Exit mobile version