Bu Xposed Modülü Eski Telefonlara Gmail Karanlık Modunu Getiriyor

Android 10’un sistem genelinde karanlık teması, kullanıcıların uygulamaları tek bir geçişle tamamen karanlık veya siyah yapmalarına izin veren bir uygulamaydı. Üstelik çok fazla tercih ediliyordu. En çok beklenen özelliklerden biri buydu.

Tüm bunlarla birlikte; bu özellikle ilgili en büyük sorun, yalnızca Android 10’da desteklenmesidir. Bazı uygulamalar, karanlık modu sistemden bağımsız olarak açmak ve kapatmak için manuel bir geçiş içerirken bazıları ise buna sahip değildi.

Gmail karanlık modu eski telefonlarda desteklenecek

Gmail karanlık modu destekleyen uygulamalar içinde yer aldı. Ancak geçişi yalnızca Android 10 kullanıcıları görebiliyordu. Şimdi ise durum değişti ve eski model telefonlara sahip olanlar da karanlık mod uygulamasını kullanabiliyor.

Gmail Karanlık Tema Etkinleştirici olarak adlandırılan bu Xposed modülü, yalnızca bir şey yapıyor; Android 10’a sahip olsanız da olmasanız da tema geçişini görünür hale getiriyor. Xposed veya EdXposed’ı yüklerseniz, Android Pie ve daha düşük sürümlerde iyi çalışabilir. Daha detaylı bilgi için buraya tıklayın.

Exit mobile version