Bu Hafta Kaçırmamanız Gereken 5 Android Uygulaması

Bu hafta kaçırmamanız gereken 5 Android uygulamasını sizler için hazırladık. Samsung, Android 13 ve WhatsApp bu hafta manşetlere hakim.

Android kullanıcıları için önemli haberler ve haftanın kaçırmamanız gereken 5 Android uygulamasıyla sizlerleyiz. Gelin şimdi öncelikle Android telefonlar için önemli haberlere bir göz atalım, ardından haftanın en iyi uygulamalarına birlikte bakalım.

WhatsApp‘ın bu hafta birkaç duyurusu vardı. Artık profilinizi kimlerin görüp göremeyeceğini kontrol edebilirsiniz. Bu açıkça bir güvenlik özelliğidir. Ek olarak, artık Android telefonunuzdan doğrudan iPhone’unuza veri aktarabilirsiniz ve bu, birinden diğerine geçiş yapan kişilere yardımcı olur.

Google, geçen hafta Android 13 beta 3.1’i yayınladı. Planlanmış bir düşüş değildi ve bir hata düzeltmesi gibi görünüyor. Geribildirim uygulamasını, sahip olmayabilecek kişiler için etkinleştirir. Geri düğmesinin düzgün çalışmamasıyla ilgili bir sorun da dahil olmak üzere diğer bazı hata sorunlarını gidermek için haftanın ilerleyen saatlerinde ikinci bir sunum yapıldı.

Samsung bir kez daha benchmarklarda hile yaparken yakalandı. Bu sefer, TV kıyaslamaları için. Şirket, TV’lerinin renklerini ve parlaklıklarını özellikle karşılaştırma ölçütleri için kullanıyor. Bu nedenle sayılar daha iyi görünüyor. Samsung, bunları düzeltmek için TV’leri güncelleyeceğini söylüyor. Şirket ayrıca, Samsung Pay’e belirgin bir yükseltme olan Samsung Wallet’ı da duyurdu. Her zaman olduğu gibi ödemeleri destekler. Ancak kripto para birimi yatırımlarının yanı sıra dijital araba anahtarları için de destek içerir.

Şimdi Haftanın Kaçırmamanız Gereken 5 Android Uygulamasını Sizlere Sunuyoruz.

Artery Gear: Fusion (Ücretsiz)

Artery Gear: Fusion, gacha unsurlarına sahip mobil bir RPG’dir. Oldukça tipik bir mobil RPG gibi oynuyor, ancak gacha öğeleri Epic Seven veya Azur Lane’e benziyor. Tüm karakterler mekanik kızlar ve bu şaşırtıcı derecede popüler bir öncül. Mekaniği kavramak oldukça kolaydır. Özellikle dövüşler çok güzel. Oyuncular, aşırı kaynak kullanımını önlemek için otomatik savaşlarını ayarlama yeteneğine sahipler ve bunu çok beğendik. Afişler, çekilecek çeşitli karakterler, PvP ve daha fazlası gibi olağan şeyleri elde edersiniz. Ayrıca karakterlerinizle standart gacha’nızdan biraz daha fazla etkileşim kurabilirsiniz. Potansiyeli var, ama gerçekten zevk almak için tüm chibi olayına girmelisin.

Calendar Notification (Ücretsiz / 4,99 Dolar)

Calendar Notification, bildirim panelinizde takviminizi ve ajandanızı kalıcı bir bildirim olarak görüntülemenizi sağlar. Tüm bir aya kadar veya tek bir gün kadar kısa bir süre görüntülemenizi sağlar. Ayrıca, çok önemli bir şey olmamasına rağmen, bazı özelleştirme seçeneklerine de sahip olursunuz. Kısacası, bildirimlerinize temel olarak bir widget yerleştirir. Tabii ki, kullanılabilirliği sınırlıdır ve çalışmasını sağlamak için gerçekten takviminize güvenmeniz gerekir. Neyse ki, çok pahalı değil ve satın almadan önce deneyebilirsiniz.

Kingdom Maker (Ücretsiz)

Kingdom Maker, bir krallığı yönettiğiniz bir strateji oyunudur. Buna bina, savaş ve tüm bunlar dahildir. Aslında bununla ilgili kötü adamları alıp krallığınızı savunduğunuz bir hikaye var. Ek olarak, kilidini açmak için yükseltmeler var ve binalar bir sürü farklı şey yapmanıza izin veriyor. Özellikle eski krallık kurucularını anımsattığı için çok fazla potansiyele sahip. Yaygın bir şikayet, hemen hemen her şeyi yapmak için gereken süredir ve yükseltmeler sonsuza kadar sürebilir. Kusurlu, ama bunda ciddi bir yanlışlık yok.

Glimesh: Live Streaming (Ücretsiz)

Glimesh, etkileşime ve keşfedilebilirliğe odaklanmaya çalışan bir canlı yayın hizmetidir. Oyun, sanat ve müzik dahil pek çok şeyi aktarabilirsiniz. Hatta isterseniz takipçilerinizle takılabilir ve sadece sohbet edebilirsiniz. Şirket ayrıca şeffaflık için Açık Şirket Girişimi’nin bir parçasıdır. PC’den yayın yapıyorsanız OBS ile bile çalışır. Henüz orada çok fazla insan yok, ancak potansiyeli var.

Ensemble Stars Music (Ücretsiz)

Ensemble Stars Music, biraz potansiyele sahip yeni bir ritim oyunudur. Oyunun bir çok mobil ritim oyunu gibi bir hikayesi var ama mekaniğine insanlar geliyor. O yüzden bunlardan bahsedelim. Kullanıcı arayüzü, nota ulaşmak için yedi düğümden birine dokunduğunuz yarım ay şeklindedir. Çift dokunma ve kaydırma ile birlikte dokunma ve tutma vardır. Bazı şarkılar oldukça kolaydır, ancak siz çalarken zorluk derecesi artar. Oynaması ücretsiz öğeler arkadaşça değildir ve oyunların normal, oyun içi taşlara kıyasla ayrı “premium” taşlar içermesinden gerçekten hoşlanmıyoruz. Yine de hikaye ve mekanikler iyi, bu yüzden oynaması ücretsiz şeyleri geçebildiğiniz sürece iyi vakit geçirebilirsiniz.

Exit mobile version