Bu Bilim-Kurgu Filmlerini İzlemeden Geçmeyin!

Senenin evde mum yakıp film izlemeli, battaniyeleri alıp kahve keyfi yapmalı günleri geldi… Böyle günlerde keyfinize keyif katacak, birbirinden güzel bilim kurgu filmlerini sizler için derledik…
the bad batch film yorumları
THE BAD BATCH/YEMEKLE OYNANMAZ
Jason Momoa’nın başrolünde yer aldığı film, kıyamet sonrası dünyayı ve acımasızlıklarla dolu bir dönemi anlatıyor. Bu dönemde çaresiz bir kadın ve gezgin ruhlu bir adamın hayatlarının kesişmesi ise filme izlenmeye değer bir tat katıyor. John Wick rolü ile büyük beğeni toplayan ünlü aktör Keanu Reeves, yapımın kötü adamı rolünde seyirci karşısında çıkıyor.

MARJORIE PRIME
86 yaşındaki Marjori, ölen eşini bir türlü unutamaz ve holografik projeksiyonlar desteği ile tıpkı ona benzeyen daha genç ve yakışıklı bir yardımcı edinir. Yaşlı kadın artık tüm vakitlerini bu aslında var olmayan genç ile geçirir. Yapay zekâ ve ölüm ilişkisini farklı bir boyutta inceleyen filmin oyuncu kadrosunda; Lois Smith, Jon Hamm, Geena Davis ve Tim Robbins gibi isimler yer alıyor.

IT COMES NIGHT/GECE GELEN
Gizem dolu film sizi merak ve heyecanın giderek arttığı bir yolculuğa çıkarıyor. Ormanda ailesi ile birlikte yaşayan Paul, her türlü tehdit karşısında sahip olduklarını korumak ister. Bir gün başka bir aileyle yollarının kesişmesi, her şeyi değiştirecektir. Bu aile neden korkuyor, niçin ormanda yalnız bir hayat sürüyor?

THE DISCOVERY/KEŞİF
Bilim kurgu filmleri arasında ayrı bir yere sahip olan The Discovery, Netflix yapımı bir film. Yönetmenliği Charlie McDowell’ın, senaryosunu ise Justin Lader’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Jason Segel, Rooney Mara ve Robert Redford bulunuyor.

SLEIGHT/HOKKABAZ
Ailesinin dağılmasını önlemek, onları bir arada tutmak için uğraşan genç adamın, aslında süper güçleri vardır.  Filmin başrolünü üstlenen Jacob Latimore’nin Sleight ile birlikte üne kavuştuğunu da belirtmeden olmaz…

LIFE/HAYAT
En güçlü alternatifi en sona bıraktık. Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal ve Rebecca Ferguson gibi dünyaca ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı film; Mars’ta yaşamın var olduğunun keşfi ve Uluslararası Uzay İstasyonu’nda görevli altı astonotun hikayesini anlatıyor.

Exit mobile version