Bu Arama Motoru Gezegeni Kurtarmak İçin Reklamları Kullanıyor

Pek çok insanın gizlilik nedenlerinden ötürü Google ve Bing gibi popüler arama motorlarından uzaklaşması şaşırtıcı değil. Yeni bir arama motoru arıyorsanız, sizi izlemeyen ve bir nedeni desteklemek için reklamlar gösteren bir arama motoru olan Ekoru’yu inceleyin.

Ekoru, şirketin kazandığı kârın büyük kısmının hayvan refahı, yeniden ağaçlandırma, okyanus koruma ve iklim değişikliği gibi nedenlere gideceğini iddia ediyor. Özellikle Ekoru, 2018’de 1,7 milyar hayvana yardım etti.

Yeni arama motoru gezegenin korunmasına katkı sağlayacak

Şirket her ay farklı sebeplere odaklanıyor. Bu ay Ekoru’nun ürettiği gelirin önemli bir kısmı Dünya Hayvanlarını Koruma’ya gidecek. Şirket tarafından desteklenen nedenler genel olarak son derece makul.

Tüm bunlar size ilginç geliyorsa, buradan web sitesine bakabilirsiniz. Ayrıca Chrome uzantısını indrebilirsiniz. Ekoru’ya ait Chrome uzantısı Burada.

Şirket bu faaliyete henüz yeni başladığı için ne olacağını bilmiyor. Peki Ekoru’nun dünyayı daha iyi bir yer haline getirme yaklaşımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlardan bize bildirin.

Exit mobile version