BMW R 12 nineT ve BMW R 12 Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

BMW R 12 nineT ve R 12 isimli yeni motosiklet modelleri tanıtıldı. İşte yeni motosiklet modellerinin özellikleri!

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW Motorrad, BMW R 12 nineT ve BMW R 12 isimli yeni motosiklet modellerini tanıttı. Bu modeller geniş çapta kişiselleştirilebilir tasarım, güncel iki silindirli boxer motor ve modern teknolojik özellikleriyle öne çıkıyor.

BMW R 12 nineT ve BMW R 12 Özellikleri

Yeni BMW R 12 nineT’nin üzerindeki motor 109 beygir güç üretiyor. R 12’deki ünite ise 95 beygir gücüne sahip.

BMW R 12 nineT ve BMW R 12 modellerindeki koltuğun altına entegre edilmiş hava kutusu sayesinde motorun ihtiyacı olan soğuk havaya daha kolay ve çabuk ulaşıyor.

Koltuğun altındaki ikiz boru egzoz sistemi, ters konik tasarımıyla BMW Motorrad’ın 100 yıllık mirasına uygun olarak geliştirildi. Teknik detayları ve geliştirmeleriyle BMW R 12 nineT ve BMW R 12 hem klasik hem de sportif motosiklet kullanıcısının taleplerini karşılıyor.

BMW R 12 nineT ve R 12 çıkış tarihi

BMW R 12 nineT, fırçalanmış alüminyum deposu, açık renkli kaplamalı yan panelleri, koltuk ile birbirini destekleyen yükselen tasarıma sahip kuyruk yapısı sayesinde dinamik görünüme kavuştu.

Arka bölümün önceki modele göre 30 mm daha kısa olması ve dar tasarlanmış yakıt deposu sayesinde BMW R 12 nineT modelinin ergonomik yapısı dikkat çekiyor. Gidona daha yakın konumlanan sürücü, geliştirilmiş diz teması sayesinde önde bir oturma pozisyonuna sahip oluyor.

Hız ve devir saatinin yer aldığı iki analog gösterge tablosu, USB-C portu ve 12V priz erişimini standart olarak sunan R 12 nineT, yuvarlak göstergeler LIN-Bus üzerinden iletişim kurarak kontrol ve ekran birimlerini özelleştirmeye olanak tanıyor.

BMW R 12 nineT ve BMW R 12 Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Yeni BMW R 12 nineT ve R 12 isimli modeller şubat ayından itibaren Türkiye yollarında olacak.

Exit mobile version