BMW Elektrikli Motosiklet Üretmek İçin Kolları Sıvadı

Elektrikli otomobillerin giderek yaygınlaştığı günümüzde, BMW elektrikli motosiklet üretmek için büyük bir atak başlattı. Tesla gibi şirketlerin elektrikli araç devrimini başlatmasından sonra diğer araçlarda da temel yakıt olarak elektrik kullanılmaya başlandı.

Elektrikli araçlar konusunda son olarak elektrikli uçak hakkında bazı haberler çıkmaya başladı. Bu durum bize gösteriyor ki elektrik, motosiklet dahil olmak üzere neredeyse bütün araçlarda artık tercih edilecek. Üstelik bunu sağlamak için gerekli tüm batarya anlaşmaları da yapılıyor.

BMW elektrikli motosiklet fark yaratacak

BMW tarafından yapılan elektrikli otomobiller şu an için birçok kişi tarafından beğeniliyor. İlerleyen dönemlerde şirketin üretici elektrikli motosiklet modellerinin de aynı oranda kullanılır olacağı tahmin ediliyor.

BMW markası tarafından üretilen yalnızca bir tane elektrikli motosiklet ürünü bulunuyor. Bu ürün, şirketin motosiklet tasarım şefi tarafından tasarlandı ve üretime sunuldu. Mevcut bir tane konsept bulunmasına rağmen, seri üretime ne zaman geçileceği henüz net değil.

Peki sizce de BMW, elektrikli motosiklet konusunda hızlı olmalı mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version