BluTV nedir? BluTV’ye nasıl kayıt olunur?

Tüm dünyada birçok dizi ve film izleme platformu, 7’den 70’e pek çok insanın göz bebeği durumunda. Netflix, Puhu TV vb. kanalların en ilgi çekenlerinden birisi ise BluTV … Peki BluTV’yi nasıl kullanabilirsiniz, neler izleyebilirsiniz?
Özellikle ülkemizde televizyonda dizi saatlerinin oldukça uzun olması, dijital platformlarda alternatif dizi platformlarının artması ve daha kısa süreli olması insanları bu alana doğru itiyor. Örneğin Netflix dünyaca ünlü bir dizi/film platformu olarak hem bunları izleme imkanı sunuyor hem de birçok dizi/filmin yapımcılığını üstleniyor. Yerli dizi/film platformlarımızın başında gelen BluTV de bu alanda oldukça başarılı. Doğan Holding bünyesinde kurulan bu platform, istediğiniz zaman ve yerden onlarca seçenek arasında seçeceğiniz birbirinden farklı dizi, film ve canlı yayını reklamsız izlemenize olanak sağlıyor.
bluTv nedir

BluTV’ye nasıl kayıt olunur?

Sürekli yenilenen film/dizi akışı, canlı TV yayınları, spor, yaşam içerikleri ile  BluTV özel yapımları ile dikkat çeken bu platformda üyelik sistemi mevcut. Aylık ödeme ile kayıt olacağınız üyeliğinizi, her ay düzenli olarak yenilemeniz gerekiyor. Aynı şekilde her ay içerikler de yenileniyor. Böylece aynı içeriğe her ay fiyat ödemek zorunda kalmıyorsunuz. Yine de üyelik için emin değilseniz 7 günlük ücretsiz deneme hakkını kullanarak kararınızı verebilirsiniz…
Ücretsiz Kayıt İçin Tıklayın
Üyelik koşullarında taahhüt bulunmayan BluTV, üyeliğini iptal eden hiçbir kişiye cayma bedeli ödetmiyor. Üyeliğini iptal eden kişi, ödeme yaptığı ayın sonunda platforma erişim hakkını bedel ödemeksizin kaybeder. Peki üyeliği ne kadar dediğinizi duyar gibiyiz… Vergiler dahil toplamda aylık 14.90 TL’ye üye olabileceğiniz BluTV, özgürlükçü anlayışı dolayısıyla çok nadiren sansüre yer veriyor. Ayrıca bu dijital platformda yer alan dizi ve filmlerde, Türkçe dublaj ve altyazı desteği de sunuluyor.
Gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz, dilediğiniz pek çok dizi ve filmi ayrıca özel BluTV yapımlarını izleyebileceğiniz platform hakkında ayrıntılı bilgiyi resmi web sitesinden de edinebilirsiniz…
 

Exit mobile version