En İyi BluTV Filmleri Neler?

İzlenecek BluTV filmleri arıyor ancak onca seçeneğin içinden çıkamıyorsanız sizler için birbirinden harika önerilerimiz var. İşte o filmler!

Her filmseverin mutlaka izlemesi gereken BluTV filmleri nelerden oluşuyor? BluTV’deki en iyi yapımları bir arada topladık. Bu filmlerin arasında tür bakımından komedi, dram, bilim kurgu ve daha pek çok film bulunuyor.

Bu listede yer alan filmlerin tamamı BluTV orijinal içeriğinden oluşmasa da BluTV aboneliği olanların kaçırmaması gereken filmlerden oluşuyor.

BluTV Filmleri - 1

 

Kaçırılmaması Gereken BluTV Filmleri Listesi

Yukarıdaki BluTV filmleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağıdaki listeyi inceleyebilirsiniz.

1. Yarının Sınırında (Edge of Tomorrow) Konusu

Yarının Sınırında özellikle kısır döngü filmlerini sevenlerin kaçırmaması gereken filmlerden biridir. Binbaşı William Cage (Tom Cruise), bir zaman döngüsünün içinde sıkışıp kalmıştır. İşin daha da ilginç tarafı, sürekli olarak ölüp dirilmektedir. Bunu sona erdirmenin tek yolu ise uzaylı istilacıların planlarını sekteye uğratmaktır.

2. Başlangıç (Inception) Konusu

Orijinal adı ile Inception olarak bilinen Başlangıç filmi, bir kişinin en savunmasız olduğu anın rüya gördüğü an olduğu fark eden hırsızları merkezine alıyor. Bu hırsızlar oldukça zengin bir kişinin bilinçaltının derinliklerinde yatan bir sırrı ortaya çıkmak için o kişinin rüyasına girer ancak işler beklenmedik bir şekilde gelişir. Beyin yakan BluTV filmleri arayanlar, bu filme mutlaka göz atmalıdır.

3. Ben Efsaneyim (I Am Legend) Konusu

Başarılı bir bilim insanı olan Robert Neville, insanlığı yok eden virüsten etkilenmemiştir. Virüs çok kısa bir süre içinde neredeyse tüm insanlığın sonunu getirmiştir. Neville ise bunun sonucunda koca bir şehirde tek başına yaşamaya başlar ve hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışır.

4. It (O) Konusu

Yeni bir korku filminin gelmemesinden, sürekli Stephen King’in romanlarının uyarlanmasından sıkılmış olabilirsiniz ancak It’nin izlenmeye değer bir uyarlama olmadığını söylemek doğru sayılmayacaktır. It’nin romanını daha önce okumadıysanız ya da filmini izlemediyseniz filmin merkezinde Pennywise adında ürkütücü bir palyaço bulunuyor. Çocukları hedefleyen palyaço, 7 çocuğun hayatta kalma mücadelesi vermesine neden oluyor.

5. Babam ve Oğlum Konusu

Memleketinden üniversiteye gitmek için ayrılan Sadık, babasının isteği doğrultusunda gitmeyerek evlatlıktan reddedilir. Sadık aradan yıllar geçtikten sonra ölümcül bir hastalığa yakalanır ve artık bir oğlu vardır. Çareyi ise oğlu Deniz’i güvenli ellere bırakmak için babasının evine geri dönmekte bulur.

6. Kelebekler Konusu

Kelebekler filmi, 30 yılın sonunda babalarının isteği üzerine yeniden köylerine dönen üç kardeşi anlatıyor. Çocukların babası, 30 yıl ayrı kaldıktan sonra üç çocuğunu da evine çağırır. Üç kardeş, doğdukları yere döndüğünde ise babalarının öldüğünü, artık her şeyin çok geç olduğunu öğrenir. Babalarının son isteği ise kelebekler geldiğinde gömülmektir.

7. Shazam! 6 Güç Konusu

Billy Batson henüz 14 yaşındadır. Koruyucu ailenin yanından kaçmış ve kimsesizdir. Bir gün metroda karşılaştığı bir büyücüden yetişkin bir süper kahramana dönüşme gücü kazanır. Yetişkin bir süper kahramana dönüşmesi içinse adını söylemesi yeterlidir. Güçlerini keşfetmeye çalışan Billy’nin bir de durdurması gereken kötü niyetli bir kişi vardır.

8. Harry Potter Serisi

Bu seri, J. K. Rowling tarafından yazılan romanın sinema uyarlamasıdır. Filmlerdeki olaylar, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’nda eğitim gören Harry Potter ve arkadaşları çevresinde gelişir.

9. Yeraltı Konusu

Yeraltı, mutlaka izlenmesi gereken BluTV filmleri arasındadır. Muharrem, hiç hoşlanmadığı eski arkadaşlarının yemeğine kendisini zorla kabul ettirir. Küçük atışmalarla başlayan yemek, zaman ilerledikçe eski defterlerin açıldığı, verilmemiş hesapların ortaya döküldüğü bir yemeğe dönüşmeye başlar.

10. Kor Konusu

Emine, geçimini evde kıyafet dikerek sürdürür. Son çalışmalarını göstermek üzere gittiği giyim atölyesinde eski patronu ile karşılaşır. Eski patronu Ziya, ertesi gün Emine’nin kocasının Romanya’ya kaçtığını, orada tutuklandığını öğrenir. Ziya, bunun üzerine Emine’ye yeni bir iş bulur ve çocuğunun tedavi masraflarını karşılar ancak bir süre sonra Ziya’nın bu yardımının altında iyi bir niyet yatmadığı anlaşılır.

Yukarıdaki BluTV filmleri listesi, her izleyicinin izleyebileceği bir film bulmasını sağlamak amacı ile hazırlanmıştır. Bu listede yer almayan ancak çok beğendiğiniz bir BluTV filmi var mı? Varsa bu filmi yorumlar kısmından paylaşarak diğer izleyicilere tavsiyede bulunabilirsiniz.

Exit mobile version