Bir Oturuşta Bitirilecek BluTV Dizileri

Hangi BluTV dizileri önce izlemeye değer diye merak ediyorsanız hazırlamış olduğumuz bu listeye göz atabilirsiniz.

En iyi BluTV dizileri hangi dizilerden oluşuyor? Bu listede yer alan orijinal BluTV içerikleri, BluTV üyeliği almayı düşünenlerin ve yeni alanların söz konusu dijital yayın platformunda neler izlenmesi gerektiği ile ilgili büyük soru işaretini kaldırabilir.

2015 yılında kurulan BluTV özellikle son birkaç yıl içinde kütüphanesini içerik üzerine içerik yayımlayarak oldukça büyüttü. Platformun bu kadar ilgi toplamasının en önemli sebebi ise hiç şüphesiz ki başlangıçta YouTube üzerinden yayımlanıp daha sonra BluTV’ye geçen Sıfır Bir dizisi oldu.

Bu dizinin üzerine dijital yayın platformuna pek çok dizi eklendi ve bu sayede hem içerik sayısı hem de kalitesi her geçen gün arttı. Siz de BluTV kullanmaya hangi dizilerden başlayacağınız konusunda kararsızsanız aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

BluTV Dizileri - 1

En İyi BluTV Dizileri Listesi

Yukarıdaki listede yer alan dizilerin tamamı BluTV’nin orijinal içeriğidir ve izlenebilecek en iyi dizilerdendir. Bu dizilerin konusu ve hakkında merak edilenleri aşağıdan öğrenebilirsiniz.

1. Saygı Dizisinin Konusu Nedir?

Saygı, Behzat Ç. dizisinde yer alan bir karaktere özel hazırlanmış bir dizidir. Dizi, Behzat Ç. dizisinin sevilen anti-kahramanı Ercüment Çözer’in Saygı’da toplumda gittikçe yaygın hale gelen kötülüğün sonunu getirmek için kendi adalet sistemini geliştirmek için çaba sarf etmesine odaklanıyor.

Dizinin başrollerini Nejat İşler (Ercüment Çözer), Miray Daner (Helen), Boran Kuzum (Savaş), Erkan Can (Yavuz) paylaşıyor.

2. Masum Dizisinin Konusu Nedir?

Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Ali Atay, Serkan Keskin ve Okan Yalabık gibi isimlerin olduğu Masum, emekli bir başkomiserin eşi ve oğlu ile kıyı kasabasındaki yaşamına odaklanmaktadır. Emekli başkomiserin oğlunun eşi ve ağabeyi bir trafik kazasında hayatını kaybetmiştir.

Oğlanın hayatını kaybeden ağabeyi ise Yusuf Komiser’in yakın arkadaşıdır. Bu ölümün sır perdesini kaldırmak için de Yusuf Komiser görevlendirilir.

3. Behzat Ç. Dizisinin Konusu Nedir?

Behzat Ç. bir polisiye dizisidir. İlk üç sezonu televizyonda yayımlanmış, dördüncü sezonu ise BluTV’de yayımlanmıştır ancak arka planda yaşanan ve izleyiciler ile açık bir şekilde paylaşılmayan nedenlerden ötürü beşinci sezon gelmemiştir.

Dizi, Ankara’da yaşanan cinayetler üzerinden hareketle ilerlemekte olsa da asıl olarak Behzat Ç.’nin dramatik hayatını merkezinde tutuyor.

4. Bartu Ben Konusu Nedir?

Bartu Küçükçağlayan tarafından kaleme alınan Bartu Ben, bir ünlünün inişli çıkışlı hayatını ekranlara yansıtıyor. Eskiden oynadığı diziler sayesinde Türkiye’de tanınan bir aktör haline gelen Bartu, televizyon dizilerinde oynamaktan sıkılmasını ve bu nedenle de yeni maceralara yelken açmaya çalışmasını işliyor.

5. Aynen Aynen Konusu Nedir?

Aynen Aynen, bir kadın ve bir erkek üzerinden kadın erkek ilişkilerini ele alıyor. Bir kadının bir erkekten ne beklediği ya da bir erkeğin bir kadından ne beklediği komedi unsurları ile karıştırılarak izleyiciler ile paylaşılıyor.

6. 7 Yüz Konusu Nedir?

Aslına bakılacak olursa 7 Yüz tıpkı Black Mirror gibi bir dizidir. Sabit bir konusu yoktur, her bölüm farklı bir konu ele alınır. Dizinin izleyiciler ile buluşmasını sağlayanların amacı ise seyircilere tıpkı Black Mirror’da olduğu gibi mesaj vermektir.

7. Alef Konusu Nedir?

Dizi, İstanbul Boğazı’nda bir cesedin ortaya çıkmasından sonra ardı ardına gelen cinayetlerin peşine düşen, birbirinden oldukça zıt iki karakter olan Settar ve ortağı Kemal’in cinayeti çözmeye çalışırken karanlık suların içine nasıl karıştığını gösteriyor.

En iyi BluTV dizileri listesi, yukarıda yer alan dizilerle sınırlı tutulmuştur fakat BluTV’deki orijinal diziler bunlarla sınırlı değildir. Sizin de çok iyi bulduğunuz bir dizi varsa bu diziyi yorumlar kısmından diğer okurlara da önerebilirsiniz.

BluTV’de izlenecek film arayışındaysanız platforma özel olarak hazırlanan film önerilerini inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version