BluTV de neler var?

blutv de neler var

En ünlü dizi-film izleme sitelerinden biri olan BluTV nedir, üyelik koşulları nelerdir?

Tüm dünyadan ve ülkemizden milyonlarca insan gerek zevkleri gerekse de günlük hayat koşuşturmacasının yorgunluğunu atmak için dijital dizi-film izleme platformlarına üye oluyor. Dünyaca ünlü Netflix, ülkemizden BluTV ve PuhuTV gibi birçok seçenek kullanıcılarına dizi, film içerikleri sunuyor. Peki bu platformların en iyilerinden BluTV’ye nasıl üye olunur? BluTV nedir?

Doğan Holding bünyesi altında kurulmuş olan BluTV internetiniz olduğu sürece bilgisayar, tablet, mobil cihazlar veya akıllı televizyonlardan içerik izlemenizi sağlar. Platformda bulunan yayınlar ise sürekli yenilenen yerli yabancı film ve diziler, canlı TV yayınları, spor, yaşam ve yalnızca BluTV’de yayınlanan özel yapımlar olarak kategorilendirilir.

BLUTV’YE NASIL ÜYE OLUNUR?

Birçok sitede olduğu gibi BluTV’de de sistem üyelik üzerine kuruludur. Bu sistem aylık olarak yenilenir, içerikler de her ay değiştirilip yenileri eklenir. Yani yaptığınız ödeme karşılığında sizin de içerik alternatiflerini sürekli bir değişkenlik gösterir. Ayrıca ilk kez BluTV’ye üye olacaklara, denemek isteyenlere sistem 7 günlük bir ücretsiz hak veriyor. Son olarak verilen hizmetler ve üyelikler herhangi bir taahhüte tabi değildir.

Exit mobile version