Blizzard, Diablo 4 oyunundan yeni görüntüler paylaştı

Seride ilk kez Diablo 4, oyuncuların karakterlerinin görünümünü tamamen kişiselleştirmelerine izin verecek. Blizzard, yaklaşan aksiyon RPG oyununun kendine özgü görsel tasarımı hakkında yeni ayrıntılar içeren yeni blog yazısı yayınladı. Sanat yönetmeni John Mueller bize bunun, serinin bugüne kadarki en kapsamlı oyunu olması gerektiğini söylüyor.


İlginizi Çekebilir: Diablo 2 oyununun grafikleri yenilendi


DIABLO 4 OYUNUNDA NELERE ÖNEM VERİLDİ?

Diablo 3’te olduğu gibi, Diablo 4 herhangi bir sınıfta eril veya dişil karakterler olarak oynamanıza izin veriyor. Ancak bu sefer yapacak daha fazla seçenek var. Bir cilt tonu seçecek. Ayrıca karakteriniz için ırksal özellikler atayacaksınız. Diablo 4 sınıfları çeşitli vücut tiplerini içeriyor. En son blog gönderisindeki bir resimde kadın barbar yer alıyor. Bir dizi deri ve kürk giyiyor. Parıldayan çelikten çivili diş telleri ile bir asa kullanıyor. Bir vuruşu tamamlarken, sağ kolu ileri ve aşağı konumda kalır. Güçlü omuzları ve triseps kaslarını gösterir.

Mueller, “Tüm sınıflar ve tüm kişilerle birlikte hedefimiz, şimdiye kadar bir Diablo oyunuyla yaptığımız en kapsamlı deneyimi sunmaktır. Blizzard’da bu, bugünlerde tüm oyunlarımızın gerçekten önemli bir ayağı. Karakter özelleştirmesiyle elde ettiğimiz çeşitlilikten çok memnunum.” dedi.

MUELLER İÇERİKLERİN ÖNEMİ AÇIKLADI

Mueller, ekibin her karakter ve kişi için “kovalara” daha fazla içerik eklemeye devam ettiğini söyledi. Bunun ne kadar başarılı olduğuna dair kişisel bir test, diyor ki: “rastgele” düğmesine bastığında, karakter yaratıcısı harika bir şey üretiyor mu? “Bu sisteme ne kadar çok içerik koyarsak, o kadar iyi ve daha iyi olur” dedi.

Mueller, “Vücut tipleri, yüz yapısı, makyaj, saç stilleri ve yüzlerce zırh seti için farklı seçenekler vardır” dedi. Blizzard için her şeyin el yapımı görünmesinin önemli olduğunu söylüyor. Ayrıca Mueller, “Birçok farklı vücut tipine, birçok farklı kişiye yöneldik. Nasıl tanımlarsan tanımla, orada senin için bir şey var.” dedi.

Exit mobile version