Blackberry KEY2 Red Edition tanıtıldı!

Blackberry, Barcelona’da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi kampsamında klavyeli akıllı telefonu Blackberry KEY2’in Red Edition modelini tanıttı. 7000 serisi alüminyum çerçeveye sahip olan telefon adından da anlaşılabileceği üzere koyu kırmızı bir renkte tasarlanmış ve bizce oldukça da şık duruyor.

Blackberry KEY2 Red Edition özellikleri ve fiyatı

Blackberry’nin yeni akıllı telefonu 6 GB Ram’e ve 128 GB’lık dahili bir depolama alanına sahip. 1620×1080 piksel çözünürlüğünde ve 4,5 inç boyutunda bir ekranla gelen yeni Blackberry, bünyesinde sekiz çekirdekli Snapdragon 660 işlemci barındırıyor. Android Oreo sürümüne sahip olan cihazın arka yüzünde iki adet 12 megapiksellik kamera görev yapıyor. Telefonun ön cephesinde ise 8 megapiksellik bir kamera kullanılmış.

168 gram ağırlığında olan telefon tam olarak 8.5 mm kalınlığında. Cihazın üzerinde hızlı şarj özelliğini de destekleyen 3360 mili amperlik bir batarya bulunuyor. Yeni Blackberry’nin satış fiyatı ise tam olarak 749 dolar. Blackberry’nin fiziksel klavyeden vazgeçmemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

Exit mobile version