BlackBerry Fragmanı Yayımlandı

BlackBerry fragmanı sonunda yayımlandı. Peki, IFC Films tarafından paylaşılan ilk resmî fragman izleyicilere ne sunuyor?

BlackBerry Fragmanı Yayımlandı

BlackBerry fragmanı çıktı. IFC Films, BlackBerry’nin büyük bir ivme yakalayarak telefon pazarında nasıl hızlı bir şekilde tüm dünyada bilinen bir markaya dönüştüğü gibi konulara değinilen filmin ilk resmî fragmanını YouTube kanalı üzerinden paylaştı.

12 Mayıs’ta gösterime gireceği belirtilen film, akıllı telefon pazarında en hızlı yükselen markalardan biri olan BlackBerry’nin inanılmaz düşüşüne kadar geçen süre hakkında neler yaşandığını ayrıntılı bir şekilde gözler önüne sermeye hazırlanıyor.

BlackBerry Fragmanı Neler Sunuyor?

Fragman Mike Lazaridis ve Doug Frenin’i canlandıran Jay Baruchel ve Matthew Johnson adlı oyunculara ilk bakış sağlıyor.

Jim Balsillie adlı girişimci ile iş birliği yaptıktan sonra BlackBerry adı altında akıllı telefon pazarında devrim yapılmaya başlanacağının ilk sinyalleri veriliyor.

İzleyiciler, Apple’ın iPhone çıkışından sonra düşüşe geçecek olan markanın akıllı telefon pazarındaki konumunun aşamalı olarak nasıl sarsılarak gerileyeceğini izlemek için oldukça meraklı bir şekilde bekliyor.

Teknoloji dünyasının inanılmaz isimlerinden bir tanesi olan BlackBerry’nin yükselişini ve düşüşünü gösterecek olan filmde Jim Balsillie karakterini Glenn Howerton, Douglas Fregin karakterini Matthew Johnson, Mike Lazaridis karakterini Jay Baruchel canlandırıyor.

Film, 12 Mayıs’ta gösterime girmeden önce Berlin Film Festivali’nde gösterildi. BlackBerry adlı filmin ilk resmî fragmanını ise aşağıdan izleyebilirsiniz.

Peki, sizin teknoloji dünyasının merakla beklemekte olduğu film ile ilgili beklentileriniz neler? Bu film hakkındaki bütün görüşlerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle ve diğer okurlar ile paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version