Black Shark 4S Akıllı Telefonun Ekran Özellikleri Açıklandı

Black Shark 4S 13 Ekim'de piyasaya sürülecek ve şirket şimdiden yaklaşmakta olan oyun amiral gemisi için teaserlar yayınlıyor.

Black Shark 4S, bugün Jingdong Mall’da ön siparişe açıldı. Bu yeni ürün 13 Ekim’de resmi olarak piyasaya çıkacak. Resmi poster, Black Shark 4S’nin süper performansa sahip olduğunu gösteriyor. Black Shark Technology CEO’su Luo Yuyi Zhou, Black Shark’ın grupla gurur duymaya alıştığını ancak ilerlemeyi asla bırakmadığını vurguladı.

Marka yöneticisi, telefonun yeni ekranıyla ilgili bazı harika ayrıntıları paylaşmak için Weibo’ya konuştu. Ayrıca bir başkan yardımcısı ise oyun akıllı telefonunun yeni tasarımını ortaya çıkardı.

Black Shark 4S Akıllı Telefonun Özellikleri

Bilinenlere göre Black Shark 4S, LPDDR5 bellek ve UFS 3.1 flash bellek ile gelecek. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 888 Plus amiral gemisi işlemcisi ile geliyor. Dahası 120W ultra hızlı flaş şarjı destekleyecek.

Yeni cihaz, 144 Hz yenileme hızına sahip Samsung E4 AMOLED ekrana, ultra hızlı dokunma tepkisine sahip. Ayrıca profesyonel yaratıcı monitörlerle kıyaslanan renk doğruluğuna sahip olacak. 720 Hz’de dokunmatik örnekleme, yalnızca 8,3 ms’lik bir dokunma gecikmesiyle sonuçlanır.

Yeni kullanıcı arayüzü, uzun süreli rahat okuma için bir ekran modu da içerecek.

Yetkiliye göre, Black Shark 4S Gundam SEED ile ortak marka olacak.

Temel fark, markanın tipik aşırı tasarımı yapılan oyun estetiğini koruyan yeni bir görünüm lehine X estetiğini terk etmesidir. Black Shark 4S’nin selefinden miras alacağı omuz tetikleyicileri de yer alacak.

Ayrıca, Black Shark 4S, türünün ilk örneği olan çift bölgeli ekran basınç algılama özelliğiyle geliyor.

Black Shark, sol ve sağ elle kayan basınç alanları için sınırsız özgürlüğe sahip çift bölgeli, tamamen simetrik, basınca duyarlı bir tasarım benimseyerek; kullanıcıların kullanım senaryoları ve alışkanlıkları hakkında derinlemesine araştırma yaptığını söylüyor. Farklı basınç dayanımı ihtiyaçlarını karşılamak için basınca duyarlı 7 kademeli güç ayarının ayarlanması; düğme akıllı haritalama yer alacak.

Ayrıca, kendi geliştirdiği bir ekran kenarı kilitleme teknolojisi ve basınç eşiği akıllı ayar teknolojisinin oyunculara amiral gemisi bir oyun kontrol deneyimi getirdiği söyleniyor.

Telefonun arkasına bakarsak… Üçlü yatay kamera kurulumu, tasarımını Black Shark 4 serisinin adasıyla paylaşıyor. En büyük fark; markanın X estetiğinden uzaklaşmasıdır. Ayrıca hala tipik aşırı tasarımı olan oyun estetiğini taşıyan yeni bir görünüm ile gelecek. Black Shark 4S’nin selefinden miras alacağı omuz tetikleyicilerini de görebiliriz.

Exit mobile version