Açık Dünya Black Panther Oyunu Geliyor!

Black Panther oyunu gelebilir. Sektörün içinden Jeff Grubb, video oyununun açık dünya türünde olacağını belirtti.

Açık Dünya Black Panther Oyunu Geliyor!

Black Panther oyunu geleceği öne sürüldü. Geçen haftanın sonunda San Diego Comic-Con’daki en önemli paylaşımlardan biri, Black Panther: Wakanda Forever’ın ilk fragmanı olmuştu. Sektörün içinden biri olan Jeff Grubb’a göre ise Kara Panter olarak da bilinen Black Panther adlı karakterin merkezde olacağı bir video oyunu geliyor.

Oyunun şu anda geliştirilme aşamasında olduğu bilgisini aktaran Grubb, video oyunu ile ilgili oldukça önemli ayrıntılar da paylaştı.

Yakın tarihte bir Twitch yayınına katılan Grubb’a göre Black Panther’ın video oyunu şu anda Project Rainer olarak biliniyor ve EA Seattle tarafından geliştiriliyor.

Grubb, oyunun henüz geliştirme aşamasında olduğunu belirtti. Stüdyonun sadece bir yıldır faaliyette olduğu göz önünde bulundurulursa kulağa oldukça mantıklı geliyor. Bu, video oyunu eğer tüm oyuncuların deneyimine sunulsa bile buna yakın bir zamanda gerçekleşecek bir ihtimal olarak yaklaşmamakta fayda var.

Black Panther Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Black Panther’ın açık dünya oyununun çıkış tarihi şimdilik belli değil. Bununla birlikte video oyunun geleceğine de kesin olarak bakmamak gerekiyor. Oyun şu an geliştirilse bile ortada projenin iptal edilip rafa kaldırılması gibi bir ihtimal var.

Bu nedenle şu an için ne net bir tarih vermek ne de oyun ile ilgili ayrıyeten bir bilgi paylaşımında bulunmak mümkün değil. Oyun müjdesi, hayranları heyecanlandırıp sabırsızlandırsa da ortada henüz çok detaylı bir bilgi olmadığından heyecan yapmak için şimdilik oldukça erken denebilir.

Marvel filmleri ile aranız iyi ise daha önce hazırladığımız listeye de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version